A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

«Рукавичка» у Турці пропонує роботу

Дата: 24.11.2021 08:19
Кількість переглядів: 261

Відкриття у м. Турка мережевого магазину ТзОВ «Львівхолод» «Рукавичка» зумовило пошук працівників, котрі б обслуговували клієнтів супермаркету.

Щоби знайти претендентів на робочі місця касира торговельного залу та вантажника, керівництво звернувся по допомогу до районної служби зайнятості. За попередньою домовленістю з працедавцем, посадовці Турківської РФ ЛОЦЗ вирішили організувати мініярмарок вакансій. Такий спосіб добору претендентів, як свідчить практика, зарекомендував себе найкраще, адже потенційні працівники можуть віч-на-віч поспілкуватися з представником мережі, з’ясувати різні тонкощі роботи, вимоги до персоналу та дійти згоди щодо працевлаштування.

На захід запросили понад два десятки тимчасово непрацюючих жителів краю, котрі за кваліфікаційним рівнем або досвідом роботи можуть трудитися у торговельному закладі.

Відкриваючи захід, директор Турківської РФ ЛОЦЗ Мирослава Павлик ознайомила присутніх з ситуацією на локальному ринку праці, окреслила перспективи зайнятості та активні програми, які покликані пришвидшити процес пошуку роботи.

Запрошена до слова директор нового магазину Леся Квасниця охарактеризувала умови праці, більш детально зупинившись на основних функціональних обов’язках працівників та алгоритмі нарахування їм заробітної плати. Вона наголосила, що пропонуються офіційні трудові відносини, своєчасна виплата заробітку, соціальний пакет.

За результатами перемовин п’ятеро шукачів роботи зацікавилися можливістю працевлаштування. Після попередньої співбесіди з працедавцем в приміщенні служби зайнятості, їх запросили відвідати «Рукавичку», аби остаточно прийняти рішення про прийом на роботу.

Василь Чолавин,

начальник відділу взаємодії з роботодавцями та рекрутингу

Турківської районної філії Львівського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень