A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Турківські податківці у Центрі обслуговування платників роз’яснюють відвідувачам новації добровільного декларування

Дата: 24.11.2021 10:52
Кількість переглядів: 138

Провідні фахівці Турківської ДПІ у ході відвідування платниками Центру обслуговування ознайомлюють їх з презентаціями та інформаційними стендами, а також проводять численні робочі зустрічі з платниками податків з питань наповнення бюджету та популяризації податкових новацій.

Також роз’яснюються права громадян на одноразове (спеціальне) добровільне декларування, яке передбачене Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Зокрема, у ході діалогу популяризуються законодавчі норми, що визначають перелік активів, які слід декларувати та які відомості слід зазначати в одноразовій спеціальній декларації, ставки та строки сплати збору з одноразового добровільного декларування, приклади заповнення форми одноразової добровільної декларації та порядок її подачі через електронний кабінет платника.

«На сьогодні Центр обслуговування платників став реальним комунікаційним майданчиком, на якому відбувається предметний діалог з актуальних податкових тем та питань розвитку громади. Зважаючи на активні протиепідемічні заходи, працюємо з платниками у дистанційному форматі, що також позитивно позначається на рівні їх поінформованості», - розповіла начальник Турківської ДПІ Марія Павлович.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень