A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 26-го позачергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Дата: 25.11.2021 17:45
Кількість переглядів: 514

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 26.11.2021 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 26-е позачергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

  1. Про обрання лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 26-ї сесії 8 скликання.

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

(1/2 більшість голосів)

 

  1. Про надання дозволу Львівській обласній раді на виготовлення проєкту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування нежитлових будівель по вул.І.Франка,14 в с.Розлуч Самбірського району Львівської області
  2. Про розгляд заяви Стерлянікова Є.Є. (с.Явора)
  3. Про розгляд заяви Луба П.В.
  4. Про розгляд заяви Луба П.В.
  5. Про розгляд заяви Луба П.В.
  6. Про розгляд заяви Іваника В.В.
  7. Про розгляд заяви Іваника В.В.
  8. Про розгляд заяви Климова Д.О.
  9. Про розгляд заяви Кожушка С.С.
  10. Про розгляд заяви Кожушка С.С.
  11. Про розгляд заяви Писанчина С.З.
  12. Про розгляд заяви Габрикевича В.М. (с.Ісаї)
  13. Про розгляд заяви Грибенка Р.В. (с.Ісаї)
  14. Про розгляд заяви Грибенко С.В. (с.Ісаї)
  15. Про розгляд заяви Кузьмака М.Т.
  16. Про розгляд заяви Павлика В.Й. (с.Ісаї)
  17. Про розгляд заяви Жука С.В. (с.Розлуч)
  18. Про розгляд заяви Деньковича Й.Й. (с.Розлуч)
  19. Про розгляд заяви Грома В.П. (с.Лопушанка)
  20. Про розгляд заяви Москаль В.І. (с.Лопушанка)
  21. Про розгляд заяви Бутрія М.В. (с.Присліп)
  22. Про розгляд заяви Бутрія М.В. (с.Присліп)
  23. Про розгляд заяви Костіни С.В. (с.Мельничне)
  24. Про розгляд заяви Копка І.М.
  25. Про розгляд заяви Біжана О.В.
  26. Про розгляд заяви Руденка М.В.
  27. Про розгляд заяви Єрмакова В.С. (с.Розлуч)
  28. Про розгляд заяви Бойко І.Р. (с.Шум’яч)
  29. Про розгляд заяви Годованця Р.І. (с.Шум’яч)
  30. Про розгляд заяви Хомик М.М. (с.Завадівка)
  31. Про розгляд заяви Хомик Н.В. (с.Завадівка)
  32. Про розгляд заяви Хомик М.І. (с.Завадівка)
  33. Про розгляд заяви Чудака Я.М. (с.Розлуч)
  34. Про розгляд заяви Яворської Т.В. (с.Явора)
  35. Про надання дозволу на розробку  детального плану території кварталу індивідуальної житлової забудови по вул.Звір Турківській міській раді
  36. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Тачалкою В.В.
  37. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Тачалці М.В.
  38. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Кобликом М.І. (с.Кіндратів)
  39. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Коблику І.М. (с.Кіндратів)
  40. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Паращинець Н.М.
  41. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Карімовій Н.М.
  42. Про внесення змін до рішення №1293 від 04.11.2021 року 24 сесії 8 скликання «Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку, господарських будівель та споруд Топитчаку М.І.» (с.Мельничне)
  43. Про внесення змін до рішення №1292 від 04.11.2021 року 24 сесії 8 скликання «Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку, господарських будівель та споруд Топитчак І.І.» (с.Мельничне)
  44. Про зміну цільового використання земельної ділянки кадастровий номер 4625586900:01:014:0124 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Розлуч Мажаку Л.І. (с.Розлуч)
  45. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Скабарі Я.Г.
  46. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування будівель закладів освіти Турківської загальної середньої освіти І-ІІІ ст.. №1 в м. Турка вул. В.Стуса, 16
  47. Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Турківської міської Територіальної громади Самбірського району Львівської області
  48. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво та обслуговування спортивного дитячого ігрового майданчика  в м.Турка по вул.Горішня
  49. Про затвердження схеми організації дорожнього руху частини вулиць І.Франка,  Молодіжна, пл.Ринок, В.Стуса, Міцкевича, Січових Стрільців в м.Турка (від Церкви Різдва Христового до Турківської дитячої музичної школи) Самбірського району Львівської області
  50. Про надання дозволу службі автомобільних доріг у Львівській області на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради під існуючою автомобільною дорогою Н-13 Львів-Самбір –Ужгород
  51. Про надання дозволу на розроблення детального  плану території на земельну ділянку комунальної власності для рекреаційного призначення під будівництво та обслуговування бази відпочинку ТзОВ «Карпати – Тур» (с.Розлуч)
  52. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ролю Р.Б. (с.Шум’яч)
  53. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення для індивідуального садівництва  Яворській М.І.
  54. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Яворській М.І. (с.Розлуч)
  55. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для індивідуального садівництва  Кузьмаку М.Т.
  56. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Малетичу В.І. (с.Шум’яч)
  57. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ковальчик О.Я. (с.Шум’яч)
  58. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Павлику В.Й. (с.Шум’яч)
  59. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення для ведення садівництва Павлику В.Й.
  60. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Донію С.І. (с.Шум’яч)
  61. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Стопчаку О.О. (с.Шум’яч)
  62. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кулику О.Є. (с.Шум’яч)
  63. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Іванику В.В. (с.Шум’яч)
  64. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Зубрицькому М.М. (с.Кіндратів)
  65. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Тачалці В.В.
  66. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільківу В.М. (с.Ясенка-Стецьова)
  67. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Коблику М.І. (с.Кіндратів)
  68. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Попівняку В.В.
  69. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для індивідуального  садівництва  Попівняк В.В.
  70. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо організації території земельних часток(пай)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Курус М.Г. (с.Розлуч)
  71. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо організації території земельних часток(пай)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Шугало С.Б. (с.Розлуч)
  72. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Мульській М.І.
  73. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільницькому В.М. (с.Кіндратів)
  74. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Нирці О.О. (с.Дністрик-Дубовий)
  75. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Старості М.Д. (с.Розлуч)
  76. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Юричко Г.В.
  77. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Стефанській Г.М.
  78. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Совичу І.С. (с.Ясениця)
  79. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності для будівництва та обслуговування магазину Роздольському М.І.
  80. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Когут В.М. (с.Розлуч)
  81. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Крижанівській В.І.
  82. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського Кольгановичу М.М. (с.Завадівка)
  83. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ляхович О.М. (с.Присліп)
  84. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бриндак О.В.
  85. Про розгляд заяви Фазан М.С. (с.Розлуч)
  86. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Яворській Т.В. (с.Явора)
  87. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Синичичу Р.Р. (відсутнє)
  88. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Хащівському І.Б.
  89. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Гучинському Т. М.
  90. Про припинення права користування земельними ділянками комунальної власності Турківської міської ради Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Зубрицькою Ф.В. (с.Кіндратів)
  91. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Зубрицькому М.М.  (с.Кіндратів)
  92. Про внесення змін в рішення  №955 від 26.08.2021р. ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ»
  93. Про внесення змін в рішення №956 від 26.08.2021р. ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ»
  94. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Гордіковій М.М.  

 

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

(1/2 голосів)

безоплатна передача в приватну власність

(перебували у користуванні громадян)

 

  1. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Головчаку В.Й.
  2. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Шугало А.М. (с.Розлуч)
  3. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Яворській Г.М. (с.Лосинець)
  4. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Яворській Г.М. (с.Лосинець)
  5. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Черчовичу О.М. (с.Ільник)
  6. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Солопатичу В. М.
  7. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільницькій О.М. (с.Ільник)
  8. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кузану А.М. (с.Ісаї)
  9. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Гайдук М.О. (с.Завадівка)
  10. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Берчук О.С. (с.Розлуч)
  11. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Шулику Р.І.
  12. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Крецулу Р.Б. (с.Розлуч)
  13. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Маслиган Г.П. (с.Закіпці)
  14. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільницькому М.М. (с.Завадівка)

 

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

(2/3 голосів)

безоплатна передача в приватну власність

(не перебували у користуванні громадян)

 

  1. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кравчуку І.В.
  2. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської  міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Галич А.М.
  3. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Лофію І.М.
  4. Про безоплатну передачу в приватну власність земельну ділянку комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Яворській І.М.
  5. Про безоплатну передачу в приватну власність земельну ділянку комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Войтович Г.В.
  6. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства  Кольганович О.О
  7. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кітралю В.М.

 

ПРОЕКТИ  РІШЕНЬ

БРОШУРА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень