A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ТУРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПРО РОБОТУ ЗА 2020-2021 РОКИ

Дата: 13.12.2021 08:45
Кількість переглядів: 409

Фото без описуДорога громадо!

2020-2021 роки змусили усіх нас змінити намічені плани та пріоритети і понад усе поставити життя та здоров’я жителів Турківської громади, боротьбу з пандемією коронавірусу COVID-19, забезпечення умов для лікування, підтримку медичних працівників, галузі охорони здоров’я. Це були роки, коли ми жили, працювали, спілкувалися зовсім по-іншому: в режимі онлайн, з дотриманням усіх карантинних обмежень та соціальної дистанції. Важкою ціною давався досвід боротьби з жорстокою та підступною хворобою. Наразі Львівщина вийшла з червоної епідемічної зони, змогла стабілізувати ситуацію із поширенням вірусу та захворюваністю.

Тим часом, процеси забезпечення життєдіяльності міста не припинялися. В місті та по селах нашої громади продовжували ремонтувати дороги, прибудинкові території, забезпечували подачу тепла, функціонування усіх комунікацій. Заклади бюджетної галузі активно впроваджували енергоефективні технології, поліпшували матеріальну базу. У місті продовжувалася реалізація освітньої, медичної, адміністративної реформ.

2020 рік був рік виборів до місцевих рад. Містяни зробили свій вибір: депутатський корпус Турківської міської ради представлений 26-ма депутатами, які активно відстоюють інтереси громади. Особисто я дякую усім, хто довірив мені відповідальну місію – головувати в місті, щоденно нести відповідальність перед мешканцями. Друзі, разом ми зможемо досягнути мети – розквіту нашої Турківської громади.

Перед нами стоять вагомі завдання – написання Стратегії розвитку нашої громади: підвищення економічного потенціалу, поліпшення інвестиційного середовища тощо. На результат повинні працювати всі, хто має знання та ідеї, досвід та ресурс: галузеві фахівці, бізнесмени, підприємці, молодь.

Друзі, вірю у нашу єдність та згуртованість заради сьогоднішнього дня та майбутнього.

Звіт міського голови ПРО РОБОТУ ЗА 2020-2021 РОКИ

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень