A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Миколай, Миколай, ти до нас завітай

Дата: 16.12.2021 13:28
Кількість переглядів: 763

Фото без описуКоли приходить місяць грудень всі діти з нетерпінням чекають день святого Миколая-Чудотворця. Цього святого споконвіку любила і шанувала Україна тому, що він приносив у дім родинну радість, душевний спокій, а ще захищав бідних та маленьких дітей. Уже стало доброю традицією, що саме у день святого Миколая до нас приїздять гості. Не став виключенням і нинішній рік.

За підтримки народного депутата України Андрія Лопушанського, депутата Львівської обласної ради Юрія Доскіча та меценатів міста Турки відбулось вручення подарунків дітям сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування та дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

З вітальними словами до присутніх звернулися заступник міського голови Богдан Макаришин, помічник народного депутата України Андрія Лопушанського Ірина Кіра, помічник депутата Львівської обласної ради Юрія Доскіча Ірина Мудрак, начальник служби у справах дітей міської ради Ірина Стебівка. У своїх вітаннях бажали всім міцного здоров’я, успіхів у навчанні, світлого і щасливого майбутнього та здійснення мрій. А ще висловили сподівання, що найзаповітніші бажання всіх обов’язково здійсняться.

Святкову атмосферу дива створило виступ вокального гуртка «Юні бойки» Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Олександра Цуняк).

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень