A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 28-го чергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Дата: 13.12.2021 15:06
Кількість переглядів: 400

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 23.12.2021 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 28-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про обрання лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 28-ї сесії 8 скликання.
  2. Про бюджету Турківської міської територіальної громади на 2022 рік 13585000000.

Додаток 1
Додаток 2
Додаток 3
Додаток 4
Додаток 5

Пояснювальна записка

Питання що пропонуються добавити з голосу:

  1. Про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Братка Руслана Івановича
  2. Про затвердження рішень виконавчого комітету від 09.12.2021 року №208, 209, 210
  3. Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Турківської міської територіальної громади житлового будинку №86 по вул.Травнева в м.Турка
  4. Про внесення змін та доповнень до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади для передачі об’єктів в оренду на аукціону
  5. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди нежитлового приміщення (гараж) загальною площею 23,6 м2 в м. Турка, вул.Міцкевича,45 а/7
  6. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди нежитлового приміщення (гараж) загальною площею 22,3 м2 в м. Турка, вул.Міцкевича, 45 а/8
  7. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди нежитлового приміщення  загальною площею 60,0 м2 в м.Турка, площа Ринок, 26 прим №51,52,53,54
  8. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди частини нежитлових приміщень загальною площею 44,6 м2 в м. Турка, вул.Міцкевича,43,прим 1 а
  9. Про внесення доповнень до рішення від 28.01.2021 №247 «Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади для передачі об’єктів в оренду без проведення аукціону»
  10. Про відмову у продовженні договору оренди шляхом проведення аукціону нежитлового приміщення міської комунальної власності загальною площею 33 кв.м за адресою:вул Міцкевича,14,прим №9 м. Турка, укладеного редакцією «Бойківщина»  12.04.2016р. з фізичною особою – підприємцем Мельник Мирослава Василівна
  11. Про оголошення аукціону, за результатами якого чинний договір оренди комунального майна-приміщення №№ 12,13,14,15,16,23,24,25,26,27, загальною площею 62,3 кв.м, розташованого за адресою: Львівська область, м.Турка, пл.Ринок,26, може бути продовжений з діючим орендарем, або укладено новий договір оренди
  12. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради №355 від 30.08.2011 року «Про оренду майна територіальної громади м.Турка»
  13. Про передачу комунального майна в оперативне  управління КНП «Турківський центр первинної медико-санітарної допомоги»
  14. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди частини нежитлових приміщень загальною  площею 7,6 м2 в с.Ільник, вул.Центральна,12
  15. Про передачу в оренду комунального майна без проведення аукціону Львівській дирекції Акціонерного товариства «Укрпошта»
  16. Про внесення змін до рішення 2-ї сесії Турківської міської ради 8-го скликання від 24.12.2020 №68 «Про затвердження Програми про надання одноразової матеріальної (фінансової) допомоги малозабезпеченим громадянам, які опинилися у скрутній життєвій ситуації, учасникам бойових дій (АТО/ООС) та членам сімей загиблих/померлих учасників бойових дій (АТО/ООС) Турківської міської ради на 2021-2025 роки»
  17. Про вступ до Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини»
  18. Про затвердження Положення про юридичний відділ апарату Турківської міської ради
  19. Про  внесення змін до рішення 7 сесії 8 скликання від 09.02.2021  № 266 « Про створення Служби у справах дітей Турківської міської ради, затвердження Положення Служби та вжиття заходів щодо  її державної реєстрації»
  20. Про звернення депутатів Турківської міської ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо запровадження адміністративної та кримінальної відповідальності
  21. Про затвердження акту комісії щодо безоплатного прийняття незавершеного об'єкта будівництва «Рекультивація (реконструкція) полігону твердих  побутових відходів в урочищі «Вільховата» на  території Боринської селищної ради Турківського району
  22. Про внесення  змін до Додатку  №1  Положення про порядок передачі в оренду комунального майна Турківської міської ради за рішенням сесії №555 від 21.05.2021р.
  23. Про затвердження уточненого Фінансового плану КНП «Турківська центральна міська лікарня» на 2021 рік
  24. Про затвердження Фінансового плану КНП «Турківська центральна міська лікарня» на 2022 рік
  25. Про затвердження уточненого Фінансового плану КНП «Турківський центр первинної медико – санітарної допомоги» на 2021 рік
  26. Про затвердження фінансового плану КНП «Турківський центр первинної медико – санітарної допомоги» на 2022 рік
  27. Про оголошення аукціону, за результатами якого чинний договір оренди комунального майна-приміщення № 2 та №3, площею 18,7 кв.м, розташованого за адресою: Львівська область, м.Турка, пл.Ринок,26, може бути продовжений з діючим орендарем, або укладено новий договір оренди
  28. Про затвердження Програм
  29. Про внесення змін та доповнень до рішення Турківської міської ради від 24.12.2020 року №86 “Про бюджет Турківської міської ради на 2021 рік (код бюджету 1358500000)”
  30. Про розгляд листа відділу освіти, культури і туризму Турківської міської ради
  31. Про звернення депутатів Турківської міської ради до Президента України, Верховної Ради України та Генеральної прокуратури України щодо припинення переслідування опозиції, зокрема лідера ПП «Європейська Солідарність», п’ятого Президента України П.Порошенка

МАТЕРІАЛИ  СЕСІЇ

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ
(1/2 більшість голосів)

  1. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ролю Р. Б. (с.Шум’яч)
  2. Про розгляд заяви Назар М.М.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ковальчик О.Я. (с.Шум’яч)
  4. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Малетичу В.І. (с.Шум’яч)
  5. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Іванику В.В. (с.Шум’яч)
  6. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кулику О.Є. (с.Шум’яч)
  7. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Стопчаку О.О. (с.Шум’яч)
  8. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Донію С.І. (с.Шум’яч)
  9. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для ведення садівництва Павлик В.Й.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Павлику В.Й. (с.Шум’яч)
  11. Про розгляд заяви Бонтея М.М.
  12. Про розгляд заяви Бонтея М.М.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для індивідуального садівництва Бонтею М.М.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Шилову В.Е.(с.Присліп)
  15. Про внесення змін в рішення №1328 від 04.11.2021 року «Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Данковичу В.І.» (с.Ясениця)
  16. Про внесення змін в рішення №1294 від 04.11.2021р. «Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку, господарських будівель та споруд Руденку М.Ю» (с.Мельничне)
  17. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Яворській Г.М. (с.Лосинець)
  18. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення для індивідуального садівництва Назару Р.В. (с.Розлуч)
  19. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Назару І.Ф. (с.Розлуч)
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Назару І.Ф. (с.Розлуч)
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Роздільській К.І. (с.Розлуч)
  22. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Хахуляк М.В. (с.Ісаї)
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Кузівці М.П.
  24. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво та обслуговування нежитлового приміщення будівлі магазину Любоємському О.Т.
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку ,господарських будівель та споруд Копач Л.Й.
  26. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для індивідуального дачного будівництва кадастровий номер 4625586900:01:013:0018 на категорію під будівництво і обслуговування відпочинково-розважального комплексу Ригус Г.О. (с.Розлуч)
  27. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності для будівництва та обслуговування магазину Кузьмак Й.К.
  28. Про розгляд заяви ТзОВ «Індустріальний Бізнес-Парк»
  29. Про внесення змін в рішення №1409 від 26.11.2021 року «Про надання дозволу Турківській міській раді на розробку детального плану території кварталу індивідуальної житлової забудови по вул.Звір в м.Турка Самбірського району Львівської області»
  30. Про розгляд заяви Ляхович О.М. (с.Присліп)
  • Пропозиція т.в.о. начальника відділу земельних ресурсів міської ради Стефанську Г.М. – відмовити, до проведення інвентаризації.
  • Пропозиція комісії (Протокол № 16 від 18.11.2021року) - надати дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського земельна ділянка орієнтованою площею 2,00 га.
  1. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Сіданич Г.Ф.(с.Шум’яч)
  2. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільницькій О.М.(с.Шум’яч).
  3. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Соболь М.М.(с.Вовче)
  4. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарств Соболь К.С. (с.Вовче)
  5. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Товстуляк А.І. (с.Мельничне)
  6. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кожухаренко І.В. (с.Мельничне)
  7. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Вовчик В.В.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Вовчик В.В.
  9. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Грильовою Г.М.(с.Явора)
  10. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Грильову М.О. (с.Явора)
  11. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування індивідуального гаража Копитчаку І.І.
  12. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сюську І.І.(с.Лімна)
  13. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Старушкевичу Р.В.(с.Явора)
  14. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Барандію В.В.(с.Явора)
  15. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Вовчанчин Х.В. (с.Явора)

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ (1/2 голосів)
безоплатна передача в приватну власність
(перебували у користуванні громадян)

  1. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільків Є.Ф.(с.Ясениця)
  2. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Яворській Ю.В.
  3. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Когуту Р.Я.(с.Розлуч)
  4. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Когуту Р.Я. (с.Розлуч)
  5. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Халак О.І.(с.Дністрик-Дубовий)
  6. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Пуравець Г.І.(с.Ісаї)
  7. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Марусяк Н.М.(с.Явора)
  8. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Вовк Г.Й.(с.Кіндратів)
  9. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Нанівському М.В.(с.Кіндратів)
  10. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Нанівському М.В.(с.Кіндратів)
  11. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Федик О.І.(с.Розлуч)
  12. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бахур А.П.
  13. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кольгану Я.І.(с.Мельничне)
  14. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кузьо О.Б.
  15. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Яворський Р.М. (с.Лімна)
  16. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:013:0143 в короткострокову оренду для обслуговування нежитлової будівлі на п’ять років Яворській Т.П.
  17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, Цолиган І.В.
  18. Про передачу безоплатно в приватну власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства і для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Кисиличак Л.Ф. (с.Лімна)

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ (2/3 голосів)
безоплатна передача в приватну власність
(не перебували у користуванні громадян)

  1. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Дрич М.Г.(с.Лосинець)
  2. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Синичичу Р.В.
  3. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кольганович І.Й.(с.Лосинець)
  4. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Захарчич В.І.(с.Мельничне)
  5. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Тисовській М.В.
  6. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Чудак М.М.(с.Ісаї)
  7. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Павлик С.Т.(с.Завадівка)
  8. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Сакаль Р.М.(с.Завадівка)
  9. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Вовк М. М.
  10. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сенюзі І.М.(с.Завадівка)
  11. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Хащівському І.В.
  12. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Лемішко В.А.(с.Завадівка)
  13. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Стахнів М.Р.
  14. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Марківу М.М.
  15. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Жмурику М.М.
  16. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільницька Н.В. (с.Явора)

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ - земельні

БРОШУРА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень