A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Інформація про черговий етап декларування

Дата: 10.01.2022 09:28
Кількість переглядів: 264

У відповідності до положень статті 45 Закону України «Про запобігання корупції», з 01.01.2022 розпочинається черговий етап подання суб’єктами декларування до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – ЄДРД) електронних декларацій виду “щорічна” за 2021 рік.

З 01.12.2021 набрала чинності Форма декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі — Форма декларації), а також Порядок заповнення та подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі — Порядок), які затверджені наказом Національного агентства з питань запобігання корупції (далі — НАЗК) від 23.07.2021 № 449/21.

Таким чином, заповнення та подання декларацій виду “щорічна” за 2021 рік повинно здійснюватись суб'єктами декларування з дотриманням вимог вищевказаних нормативних документів.

На веб-сайті НАЗК https://nazk.gov.ua/ розміщено відповідні матеріали, призначені для належної підготовки до декларування та його успішного здійснення суб'єктами декларування, у тому числі:

“Рекомендації при роботі з ЄДРД”  https://nazk.gov.ua/uk/departament-perevirky-deklaratsij-ta-monitoryngu-sposobu-zhyttya/rekomendatsiyi-pry-roboti-z-yedrd/ ,“Технічна допомога в роботі з реєстрами” https://wiki.nazk.gov.ua/category/tehnichna-dopomoga-v-roboti-z-reyestramy-nazk/ ,

“Декларування” https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/ .

Інформація є актуальною як для осіб, які будуть продовжувати виконання функцій держави  у наступному році, так і для осіб, які припинили виконання таких функцій упродовж 2021 року.

З метою своєчасної та якісної підготовки до чергового етапу подання суб’єктами декларування до ЄДРД електронних декларацій виду “щорічна” за 2021 рік, бажано ознайомитись зі змістом Форми декларації, Порядку та рекомендованими матеріалами з веб-сайту НАЗК — ще до початку процесу декларування. Тобто, упродовж грудня поточного року.

У разі необхідності, у вказаний період доцільно вжити певних практичних заходів з підготовки до декларування. У тому числі: щодо оформлення та перевірки працездатності персонального електронного цифрового підпису, щодо створення та перевірки працездатності персональної електронної поштової скриньки, щодо перевірки наявності успішного та безперешкодного доступу суб'єкта декларування до персонального кабінету на веб-сайті НАЗК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень