A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Оголошення про проведення електронного аукціону на право оренди нежитлових приміщень Турківської міської ради

Дата: 11.01.2022 17:24
Кількість переглядів: 502

Запрошуємо до участі в електронному аукціоні на право оренди нежитлового приміщення у м Турка, який відбудеться 04 лютого 2022 р. о 12:05 хв.

Приміщення знаходиться за адресою: Львівська обл., м.Турка,вул Міцкевича,45А/8,приміщення гаражу (№1) загальною площею 22,3 м2 м. Турка, Львівської області.

Стартова ціна – 152 грн 00 коп.

КОД, присвоєний об’єкту оренди під час публікації в електронній торговій систем:LLE001-UA-20220111-88175

Стислий опис лота: 

Нежитлового приміщення  (гараж) (літера А-1). Виконана одноповерховою без підвалу  ат оглядової ями,що розташована в середній  частині  міста.Рік  побудови -1977р.Група  капітальності III.Матеріал зовнішніх  стін – керамічна  цегла.Перекриття – деревяне оштукатурене.За даними технічної  документації БТІ та  візуального огляду технічний  стан  будівлі – задовільний.Нежитлового приміщення  (гараж) (літера А-1). Виконана одноповерховою без підвалу  ат оглядової ями,що розташована в середній  частині  міста.Рік  побудови -1977р.Група  капітальності III.Матеріал зовнішніх  стін – керамічна  цегла.Перекриття – деревяне оштукатурене.За даними технічної  документації БТІ та  візуального огляду технічний  стан  будівлі – задовільний..

Термін оренди – 5 років.

Для участі в аукціоні з оренди майна гарантійний та реєстраційні внески сплачуються на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь в аукціоні.

Перелік операторів електронних майданчиків та їх банківські реквізити для перерахування гарантійного та реєстраційного внеску доступні за посиланням: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні  03.02. 2022 року. 20:00 год

За детальною інформацією щодо проведення аукціону звертатись до юридичного відділу Турківської міської ради, за адресою: м. Турка, вул Січових  Стрільців, 62 , тел. 0959367304 або за посиланням:https://sales.tsbgalcontract.org.ua/auction/LLE001-UA-20211118-53735/?published=Y


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень