A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 29-го чергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Дата: 17.01.2022 15:48
Кількість переглядів: 258

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 27.01.2022 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 29-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про обрання лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 29-ї сесії 8 скликання.

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ (1/2 більшість голосів)

  1. Про розгляд заяви Савки В.В.(с.Лопушанка)
  2. Про розгляд заяви Савки М.В.(с.Лопушанка)
  3. Про розгляд заяви Яцоли А.П.
  4. Про розгляд заяви Яворського В.Й.
  5. Про розгляд заяви Куценко Н.Й.
  6. Про внесення змін в п.1 рішення № 2175 від 29.08.2019 року Інденко М.М.
  7. Про розірвання договору оренди від 21.11.2011 року ТзОВ «Карпати –Тур»(с.Розлуч)
  8. Про внесення змін в п.1 рішення №1308 від 04.11.2021 року  (с.Вовче)
  9. Про внесення змін в п. 2 рішення №1429 від 26.11.2021року Синичича Р.Р.(Турка)
  10. Про надання дозволу ПрАТ «Агросервіс» на передачу земельної ділянки в суборенду Михавків О.Б.
  11. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Романовичем І.П. (с.Явора)
  12. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Романович М.І.(с.Явора)
  13. Про припинення користування земельними  ділянками для ведення особистого селянського господарства Ільків Л.В.(с.Кіндратів)
  14. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільківу В.А.(с.Кіндратів)
  15. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Біжику Д.М.
  16. Про надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови кадастровий номер 4625510100:01:028:0772 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Комарницькому М.М.
  17. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення індивідуального садівництва  Бобку М.М. (с.Ісаї)
  18. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Маричу В.М.
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Яворському І.Г.(с.Лосинець)
  20. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Яворському І.Г.(с.Лосинець)
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Костишаку В.І.(с.Вовче)
  22. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Нанівському І.І.(Кіндратів)
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Цолигану П.Й.(Ільник)
  24. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Ладиці М.В.
  25. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сипливчак Т.Б.
  26. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Павлику В.Й.
  27. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Крецулу В.М.(с.Присліп)
  28. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625586900:01:013:0007 в короткострокову оренду для обслуговування бази відпочинку на п’ять років Бліхар Т.В.
  29. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціоні та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  30. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво та обслуговування відпочинкового комплексу в с.Явора «Співоче поле».
  31. Про внесення змін в рішення №805 від 14.07.2021р.

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ (1/2 голосів) безоплатна передача в приватну власність

(перебували у користуванні громадян)

  1. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Бучак Л.В.
  2. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Макар Л.І.(с.Ясениця)
  3. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Назару І.Ф.(с.Розлуч)
  4. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Приймак Т.М.(с.Ясениця)
  5. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Усику М.Й.(с.Ільник)
  6. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Яворському І.В.
  7. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дністрянська М.І.(с.Дністрик-Дубовий)
  8. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд Кропивницькому О.І.(с.Ільник)
  9. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської  міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Нанівському М.В.(с.Мельничне)
  10. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Нанівського М.В.(с.Мельничне)
  11. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ніраз М.В.(с.Ільник)
  12. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської  міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ніраз М.В. (с.Ільник)
  13. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської  міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ніраз Г.О.(с.Ільник)
  14. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ніраз Г.О. (с.Ільник)
  15. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства і для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Яворській Г.М.(с.Лосинець)
  16. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Павлику І.К.
  17. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ільницькій Р.І.
  18. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської  міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства   Ільницькій Р.І.  
  19. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Данилко А.С.
  20. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської  міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Сакалю В.Й.
  21. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Зубрицькому І.М.
  22. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської  міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Колясі С.С.
  23. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Корчинському М.І.

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ (2/3 голосів) безоплатна передача в приватну власність

(не перебували у користуванні громадян)

  1. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Яворській І.М.(с.Шум’яч)
  2. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Габрикевич В.М.
  3. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Яворській І.Р.(с.Завадівка)
  4. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Халак О.І. (с.Дністрик-Дубовий)
  5. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Павлику С.Р.
  6. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Прик Л.П.
  7. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Паращичу В.В. (с.Шум’яч)
  8. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Павлику В.Й.
  9. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Нанівській М.І.(c.Мельничне)
  10. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Кузьмаку М.Т.(Турка)
  11. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Годованець Т.О.(с.Шум’яч)
  12. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бліхар І.С. (с.Присліп)
  13. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Яворській М.І.

МАТЕРІАЛИ  СЕСІЇ

БРОШУРА-pdf

ПИТАННЯ, ЩО ПРОПОНУЮТЬСЯ ДОБАВИТИ ЗГОЛОСУ:

  1. Про внесення змін до показників бюджету Турківської міської територіальної громади на 2022 рік (13585000000).
  2. Про затвердження програм.
  3. Про затвердження рішення виконавчого комітету від 13.01.2022 року №9.
  4. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради №26 від 27.11.2020 року «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».
  5. Про внесення змін до рішення сесії від 18.02.2021 року №280 «Про склад постійних комісій».
  6. Про передачу в оренду комунального майна в м. Турка, площа  Ринок,26 (каб.№ 41, 42, 43) без проведення аукціону КНП «Турківський центр  первинної медико-санітарної допомоги» Турківської міської ради.
  7. Про прийняття в комунальну власність Турківською міською радою нерухомого майна спільної власності територіальних громад Туркіського району, що знаходиться на її території.
  8. Про затвердження актів прийому-передачі майна .
  9. Про зміну найменування та затвердження статуту Шум’яцької гімназії Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.
  10. Про зміну найменування та затвердження статуту Жукотинської гімназії Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.
  11. Про встановлення батьківської плати за харчування дітей в закладах освіти Турківської міської ради на 2022 рік.
  12. Про затвердження типової форми контракту з директором  КЗ «Центр культури і дозвілля» та директором  КЗ «Публічна бібліотека».
  13. Про розгляд листа відділу освіти, культури і туризму Турківської міської ради.
  14. Про встановлення надбавки міському голові, за виконання особливо важливої роботи  та виплати заохочувального характеру.
  15. Про затвердження структури виконавчих органів Турківської міської ради загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів та структури працівників по благоустрою які фінансуються із міського бюджету.

МАТЕРІАЛИ  СЕСІЇ

БРОШУРА-pdf

РІЗНЕ:

  1. Робота педагогічного колективу КЗПО «Будинок дитячої та юнацької творчості» (Виступ – Багай С.Т.)
  2. Інформація Самбірської окружної прокуратури (лист від 22.12.2021 №14.56/05-23-3245ВИХ-21) про стан законності на території району та вжиті заходи щодо її зміцнення впродовж 9 місяців 2021 року.
  3. Відповідь Офісу Президента України від 24.12.2021 №4401/3837, щодо розгляду звернення депутатів Турківської міської ради рішення №1010 від 30.09.2021, щодо недопущення підвищення тарифів.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень