A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Про обов’язкову вакцинацію працівників Турківської міської ради

Дата: 24.01.2022 08:51
Кількість переглядів: 166

Фото без описуКеруючись статтею 46 Кодексу Законів про працю України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 12 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», статтею 27 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», наказом Міністерства охорони здоров’я України від 30.11.2021 року № 2664 «Про затвердження змін до Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням» (надалі – Перелік професій),

 

З О Б О В ' Я З У Ю :

 

  1. Заступників голови, секретаря міської ради, керівників структурних підрозділів апарату, виконавчих органів та майстра по благоустрою Турківської міської ради:

 

    1. Взяти на контроль проведення обов’язкових профілактичних щеплень проти COVID-19 працівниками, обов’язковість профілактичних щеплень проти COVID-19 яких визначена згідно Переліку професій.

 

    1. Повідомити особисто кожного з працівників про можливість відсторонення від роботи (виконання робіт) із 31 січня 2022 року без збереження заробітної плати у разі відсутності у працівників обов’язкових профілактичних щеплень проти COVID-19, обов’язковість профілактичних щеплень проти COVID-19 яких визначена згідно Переліку професій та, які відмовляються або ухиляються від проведення таких обов’язкових профілактичних щеплень проти COVID-19, крім тих, які мають абсолютні протипоказання до проведення таких профілактичних щеплень.

 

  1. Надати до 25 січня 2022 року у юридичний відділ апарату міської ради (Г.В.Когут) інформацію про наявність у працівників обов’язкових профілактичних щеплень проти COVID-19, медичних висновків щодо протипоказань до вакцинації проти COVID-19 або про її відтермінування, виданих закладами охорони здоров’я.

 

  1. З 31 січня 2022 року відсторонити від роботи (виконання робіт) працівників, обов’язковість профілактичних щеплень проти COVID-19 яких визначена згідно Переліку професій та, які відмовляються або ухиляються від проведення таких обов’язкових профілактичних щеплень проти COVID-19 крім тих, які мають абсолютні протипоказання до проведення таких профілактичних щеплень та надали медичний висновок про наявність протипоказань до вакцинації проти COVID-19 або про її відтермінування, виданий закладом охорони здоров’я.

 

  1. Відділ з питань спорту, молоді, оборонної, мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами апарату міської ради (Р.С.Сливар) довести розпорядження до відома працівників структурних підрозділів апарату, виконавчих органів та працівників благоустрою Турківської міської ради під підпис.

 

  1. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Гришканича О.В.

 

 

Міський голова                                                         Ярослав ПАРАЩИЧ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень