A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Право застрахованих осіб на реабілітаційне лікування

Дата: 26.01.2022 14:55
Кількість переглядів: 138

Старосамбірське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області нагадує страхувальникам та застрахованим особам, що відповідно до Порядку відшкодування витрат за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України (із змінами), затвердженого постановою правління Фонду від 13 липня 2017 року № 39, застраховані особи, тобто особи, які самостійно або за яких роботодавець сплачує єдиний соціальний внесок (ЄСВ), що потребують лікування у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів відповідно до медичних показань за рекомендацією лікуючого лікаря та за наявності висновку ЛКК, можуть скористатися цією послугою з правом вільного вибору санаторно-курортного закладу.

Особи, що брали безпосередню участь в антитерористичній операції, мають право один раз після демобілізації, за наявності відповідних медичних показань, на лікування (у супроводі членів сім’ї – чоловік/дружина, неповнолітні діти) в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу за профілем медико-психологічна реабілітація за вільним вибором санаторно-курортного закладу.

Застраховані особи з порушенням перебігу вагітності направляються до реабілітаційного відділення санаторно-курортного закладу безпосередньо із жіночої консультації.

Термін лікування в реабілітаційному відділенні визначається лікуючим лікарем або ЛКК і становить не більше, ніж 24 дні. На час перебування застрахованої особи у санаторно-курортному закладі їй видається листок непрацездатності. Усі витрати за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів відшкодовуються Фондом соціального страхування України.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефонами:

(238) 21-4-91, 21-4-43, 21-3-67 – м. Старий Самбір;

(269) 3-21-42 – м. Турка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень