A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

В Турківському професійному ліцеї відкрили оновлений корпус практичного центру з підготовки висококваліфікованих робітників з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування

Дата: 28.01.2022 10:18
Кількість переглядів: 405

Фото без опису27 січня в Турківському професійному ліцеї відкрили оновлений корпус практичного центру з підготовки висококваліфікованих робітників з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування». Участь у відкритті взяли голова Самбірської РДА Іван Ільчишин, депутат Львівської обласної ради Михайло Дзюдзь, міський голова Турківської міської ради Ярослав Паращич, перший заступник міського голови Олег Гришканич та ін..

В оновленому корпусі проведено капітальний ремонт 2 майстерень, закуплено нове устаткування та обладнання для підготовки спеціальності електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування.

Слід додати, Турківський професійний ліцей є державним технічним навчальним закладом ІІ – го атестаційного рівня, який підпорядкований Міністерству освіти і науки України та Львівській обласній державній адміністрації. Ліцей працює за Статутом, який розроблено відповідно до Типового статуту професійного ліцею, затвердженого Міністерством освіти і науки України. Турківське ТУ–3 було створене у квітні 1966 р. на базі тресту “Львівсільелектромережбуд”, який входив у підпорядкування Міністерства електрифікації і енергетики України. У 2021 році святкував своє 55-річчя. За свою історію ліцей пройшов декілька реорганізацій: в 1979 році згідно наказу № 215 Міністерства освіти і науки України Турківське ТУ – 3 було реорганізовано в ПТУ – 51, яке згідно наказу № 370 від 12 червня 2003 року було реорганізовано в Турківський професійний ліцей.

У закладі 543 особи здобувають освіту за спеціальностями:

• Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, водій автотранспортних засобів.

• Електромонтер лінійних споруд телефонного зв'язку та проводового мовлення, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, водій автотранспортних засобів категорії С.

• Електромонтер лінійних споруд телефонного зв'язку та проводового мовлення; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування.

• Машиніст крана автомобільного, слюсар з ремонту автомобілів, водій автотранспортних засобів.

• Слюсар з ремонту автомобілів, електрогазозварник.

• Слюсар з ремонту автомобілів, тракторист, водій автомобілів категорії С.

• Столяр, виробник художніх виробів з дерева.

• Слюсар-інструментальник.

• Слюсар-інструментальник, токар.

Щороку набирають 3-5 груп (по 28 осіб) електромонтерів, 4 рази здобували 1 місце в обласних змаганнях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень