A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Навчальні практикуми-тренінги у Турківській ДПІ

Дата: 02.02.2022 10:21
Кількість переглядів: 134

    Щодня в Центрі обслуговування платників податків Турківської ДПІ проводяться навчальні практикуми-тренінги для платників податків, які вирішили використовувати гаджети зі спеціальним програмним забезпеченням для проведення розрахунків при здійсненні господарської діяльності.

Зареєструвати програмний РРО легко й швидко, у чому переконалися підприємці, які завантажили безкоштовне програмне рішення, розроблене ДПС України.

У ході навчань підприємці ознайомилися з електронними сервісами податкової служби та переліком їх функціональних можливостей.

Також під час зустрічі платникам надали роз’яснення, зокрема, з питання можливості внести доповнення до одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – добровільна декларація), яка була подана до 01вересня 2022 року після закінчення періоду одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Так, згідно з чинним законодавством, декларант має право уточнити інформацію, зазначену у попередньо поданій добровільній декларації, виключно шляхом подання нової добровільної декларації. При цьому попередньо подана добровільна декларація, інформація з якої уточнюється, вважається анульованою. Після завершення періоду проведення добровільної декларації, платник податків має право подати уточнюючий розрахунок до раніше вже поданої добровільної декларації виключно у випадках, передбачених законодавством.

Таким чином, уточнююча декларація подається після завершення періоду проведення компанії декларування за умови подання декларантом звітної (нової звітної) декларації до строку закінчення зазначеного декларування та отримання за результатами проведеної камеральної перевірки повідомлення.

Наприкінці зустрічі, платникам податків було рекомендовано звертати увагу на інформаційні стенди в Центрі обслуговування платників, де постійно розміщується актуальна інформація з питань податкової амністії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень