A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Повідомлення про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

Дата: 18.02.2022 13:32
Кількість переглядів: 340

Турківська міська рада повідомляє, що з 18.02.2022р. розпочинається процедура проведення громадських слухань для врахування громадських інтересів щодо розроблення проекту детального плану території земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:013:0073 для будівництва та обслуговування нежитлового приміщення  гр.Радецькою Ганною Степанівною та гр.Радецьким Михайлом Богдановичем площею 0,1967га в м.Турка, Самбірського району Львівської області.

Замовником розроблення проекту детального плану території є гр.Радецька Ганна Степанівна та гр.Радецький Михайло Богданович.

Розробником проекту детального плану території є Турківський відділ Львівського обласного проектно-виробничого архітектурно-планувального бюро.

Проект детального плану території для вказаних потреб розроблений на підставі рішення 24-ої сесії 8-го скликання Турківської міської ради Самбірського району Львівської області №1331 від 04.11.2021р.

З проектом містобудівної документації можна ознайомитися на сайті Турківської міської ради http://turka-mrada.gov.ua та в приміщенні відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики Турківської міської ради  за адресою: вул.С.Стрільців,5 м.Турка. За вказаною адресою також приймаються пропозиції громадськості щодо проекту детального плану території.

Пропозиції щодо детального плану території подаються з моменту виходу цього оголошення протягом 30 днів.

         Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Юдицький Петро Леонідович.

Громадські слухання з приводу даного питання будуть проводитися 21.03.2022 р.  о 15:00 год. в приміщенні відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики Турківської міської ради за адресою: вул.С.Стрільців,5 м.Турка.

Процедура проведення громадських слухань проводиться у відповідності до статті 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" від 17 лютого 2011 року № 3038-VI  та  "Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні", затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 25 травня 2011 р. N 555.

ДОДАТОК 1

ДОДАТОК 2

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень