A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Про здійснення деяких заходів правового режиму воєнного стану

Дата: 21.03.2022 15:08
Кількість переглядів: 587

Фото без опису

На виконання Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», наказу начальника Львівської обласної військової адміністрації від 19 березня 2022 року № 27/22 «Про здійснення деяких заходів правового режиму воєнного стану», наказу начальника Самбірської районної військової адміністрації від 19 березня 2022 року № 5 «Про здійснення деяких заходів правового режиму воєнного стану», з метою попередження вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень, забезпечення захисту громадської безпеки і порядку на території Турківської міської територіальної громади,

 

З О Б О В 'Я З У Ю :

 

  1. Заборонити з 21 березня 2022 року на період дії правового режиму воєнного стану суб’єктам господарювання усіх форм власності торгівлю алкогольними та слабоалкогольними напоями (в тому числі пива) на території Турківської міської територіальної громади з 21:00 до 10:00 години.

 

  1. Головного спеціаліста відділу з питань спорту, молоді, оборонної, мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Баган С.В. забезпечити оприлюднення інформації про заходи, що визначені розпорядженням на офіційному веб-сайті міської ради та в засобах масової інформації.

 

  1. Начальника відділення поліції №2 (м.Турка) Самбірського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Львівській області Сенюгу В.О. забезпечити виконання пункту 1 розпорядження на території громади.

 

  1. Контроль за виконання розпорядження залишаю за собою.

Міський голова                                                         Ярослав ПАРАЩИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень