A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

За час війни роботою забезпечено понад 500 осіб

Дата: 25.03.2022 08:50
Кількість переглядів: 138

Від початку вторгнення російських військ на територію України до Львівської обласної служби зайнятості з метою пошуку роботи звернулося 298 вимушено переміщених осіб з районів активного ведення бойових дій, у тому числі 119 чоловіків. Серед приїжджих переважають жителі Харківщини, Київської області та столиці України, а також Донеччини. Понад 60% новоприбулих отримують соціальні послуги у Львівському міському центрі зайнятості.

Через відсутність прийнятних пропозицій роботи 86 переселенців отримали статус безробітного, 8 осіб уже вдалося працевлаштувати на такі робочі місця та посади як психолог, майстер, пресувальник  виробів з деревини, касир торговельного залу, прибиральник службових приміщень, двірник, швачка, електрогазозварник.

Усього ж від 24 лютого до 21 березня цього року фахівці обласної служби зайнятості допомогли знайти роботу 535 особам. Із них за групами професій п’яту частину склали оператори та складальники устаткування і машин, 17,3% становили робітники сфери торгівлі та побутових послуг, 12,8% – кваліфіковані робітники з інструментом, 11,8% – законодавці, вищі державні службовці, керівники, менеджери (управителі), 10,4% – фахівці, 8,9% – професіонали, 6,5% – робітники найпростіших професій, 6,7% – особи без професії, 3,7% – технічні службовці, 1,6% – кваліфіковані робітники сільського та лісового господарства.

Для спрощення пошуку роботи на профілі Львівської обласної служби зайнятості у соціальній мережі «Фейсбук» (https://bit.ly/3pZJ7IC) щодня оприлюднюється перелік вільних робочих місць і вакантних посад, наявних на підприємствах регіону, ця інформація також розміщена у рубриці «Шукаю роботу» на сайті ЛОЦЗ https://lviv.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy.

Консультації щодо перспектив працевлаштування можна отримати у будь-якому центрі зайнятості чи філії, які клієнтам зручно відвідувати (контакти за посиланням https://bit.ly/3qpaJHg) у Центрі підтримки внутрішньо переміщених осіб, що функціонує у Львові (вул. Кн. Романа, 6 ), а також за допомогою телеграм-каналу ЛОЦЗ @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb) та «гарячих ліній» Львівського ОЦЗ: (032)245 05 45 (у понеділок-четвер з 9.00 до 18.00, у п‘ятницю – з 9.00 до 16.45), +380966825183 (щоденно з 9.00 до 19.00).

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи

Львівського обласного центру зайнятості

Тел. 233-71-85


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень