A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Війна змусила переїхати? Розвивай свій бізнес на Львівщині!

Дата: 30.03.2022 09:51
Кількість переглядів: 219

Відновити або започаткувати підприємницьку діяльність зможуть українці, які наразі проживають у Львівській області.
Наші колеги з IQholding підготували серію 3-денних тренінгів, що відбудуться у Дрогобичі, Золочеві, Львові, Стрию та Червонограді (із 14-го квітня до 7-го
травня). Про що говоритимуть:
«Пошук та аналіз бізнес-ідей для власної справи», «Бізнес-планування та організація власної справи», «Маркетинг та просування»
До потенційних учасників є низка вимог:
повинні мати досвід в підприємництві статус ВПО (навіть неофіційний). Тобто прописка має підтверджувати, що підприємець приїхав з регіону, де нині відбуваються бойові дії (Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська області).
Участь БЕЗОПЛАТНА для 100 осіб (по 20 в кожному місті). Слухачів запрошують реєструватися за посиланням:
https://cutt.ly/3DnanCS або за QR кодом у вкладенні.
Створені на тренінгах бізнес-плани змагатимуться у конкурсі мікрогрантів для відновлення (започаткування) власної справи.
«Спільно з владою активно спілкуємося з львівським бізнесом для того, щоб зібрати гроші для переможців. Дуже сподіваємося, найближчі лічені тижні міжнародні організації долучаться! Ми готові сідати за стіл переговорів, і навіть розширити проект на інші регіони Заходу країни. Для цього маємо відповідний досвід, знаємо як робити проекти «на результат», - говорить
організатор Андрій Якимів].
IQholding стартує навипередки, бо має досвід роботи зі східними областями. Протягом 2015-2021 років компанія успішно реалізувала більше 500 тренінгів на Сході країни. Про це розповіла проектна менеджерка Стець Надія.
Наразі програма фінансується за рахунок компанії Конференц-центр «IQholding» та за підтримки Львівська обласна державна адміністрація, Львівська обласна рада та Асоціація "Ради Львівщини" 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень