A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Про організацію порядку роботи щодо компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб

Дата: 07.04.2022 08:44
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», статей 1, 4, 7 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», Законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги», Указу Президента України від 24.02.2022 р. №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 р. № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг» (далі - Порядок), розпорядження Кабінету Міністрів України від 06.03.2022 р. №204 «Про затвердження переліку адміністративно-територіальних одиниць, на території яких надається допомога застрахованим особам в рамках Програми «єПідтримка»» (із змінами, внесеними згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11.03.2022 р. № 213-р) у зв‘язку із введенням воєнного стану на території України та з метою забезпечення покриття понесених власниками жилих приміщень витрат, пов'язаних з розміщенням внутрішньо переміщених осіб,

 

З О Б О В ’ Я З У Ю :

 

1. Територіальний центр обліку внутрішньо переміщених осіб (надалі - ТЦОВПО) на базі відділу з питань надання адміністративних послуг та державної реєстрації апарату Турківської міської ради (КУБАН О.І.) вести прийом заяв від власників житлових приміщень для отримання ними компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб (надалі - ВПО), які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

 

2. Начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики міської ради – головного архітектора міста ЮДИЦЬКОГО П.Л. забезпечити перевірку та внесення відомостей щодо приміщень приватного житлового фонду, доступних для безоплатного розміщення внутрішньо переміщених осіб у адміністративно-територіальній одиниці, до веб-ресурсу «Прихисток».

 

3. Начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики міської ради – головного архітектора міста ЮДИЦЬКОГО П.Л. визначити відповідальну особу за ведення реєстру жилих приміщень, доступних для безоплатного розміщення внутрішньо переміщених осіб, на території Турківської міської територіальної громади (в розрізі населених пунктів громади).

 

4. Для перевірки (верифікації), у разі потреби, наведених у заявах власниками жилих приміщень відомостей щодо місця розміщення внутрішньо переміщених осіб, створити комісію у складі:

 

МАКАРИШИН

Богдан Васильович

  • заступник міського голови з гуманітарних питань, голова комісії;

МОРУЖКО

Наталія Олександрівна

  • спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики міської ради, секретар комісії;

СПОДАРИК

Олег Васильович

  • головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики міської ради, член комісії.

 

5. Комісію (МАКАРИШИН Б.В.) результати перевірки відомостей, наведених у заявах власниками жилих приміщень щодо місця розміщення внутрішньо переміщених осіб оформляти актами.

 

6. Адміністраторів відділу з питань надання адміністративних послуг та державної реєстрації апарату міської ради ЦУНЯК О.І.  ПИСАНЧИН Л.В. визначити відповідальними особами по м.Турка, а по старостинських округах Турківської міської територіальної громади - старост сіл: Вовче – ДУПІРЯК В.Д.; Завадівка, Лосинець, Мельничне – ПАВЛИКА О.Й.; Ільник,Закіпці,Радич,Ліктів –КРОПИВНИЦЬКОГО В.І.; Ісаї–ДРАЧ М.Є.; Лімна, Бережок, Жукотин, Дністрик-Дубовий – ПЕТРЕНКА П.С.; Присліп – ЛЯХОВИЧА О.С.; Розлуч – КОМАНЯКА В.З.; Хащів, Лопушанка – КЕТИКА М.Й.; Шум’яч – ШПУГАНИЧ Г.П.; Явора, Мала Волосянка, Стоділка – ЯВОРСЬКОГО В.В.; Ясениця, Ясенка-Стецьова, Кіндратів – ХОМИН Л.О., за отримання заяв від власників житлових приміщень, за формою згідно з додатком 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 року №333 (далі — заява), в паперовій формі або засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог Законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги» із зазначенням всіх обов’язкових реквізитів з використанням кваліфікованого електронного підпису.

 

7. Начальника відділу з питань надання адміністративних послуг та державної реєстрації апарату міської ради – державного реєстратора КУБАН О.І. визначити відповідальною особою за подання інформації від Турківської міської територіальної громади, за формою згідно з       додатком 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 року №333, до департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства Львівської обласної військової адміністрації до 10-го числа місяця, що настає за звітним, починаючи з 10.04.2022 року, надсилаючи на електронну адресу департаменту : econom_viddil@ukr.net.

 

8. Головного спеціаліста відділу з питань спорту, молоді, оборонної, мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами апарату міської ради БАГАН С.В. провести інформаційно-роз’яснювальну кампанію серед населення щодо можливості останніми отримати компенсацію та забезпечити оприлюднення інформації про заходи, що визначені цим розпорядженням на офіційному веб-сайті міської ради та в засобах масової інформації.

 

9. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                         Ярослав ПАРАЩИЧ

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень