A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

«Зробимо місто чистим разом!»

Дата: 14.04.2022 11:39
Кількість переглядів: 403

Фото без описуЗ метою забезпечення належного санітарного стану міста, покращення стану навколишнього середовища та впорядкування об’єктів і територій загального користування міста у Турківській громаді сьогодні, 14 квітня, пройшла перша в цьому році загальноміська толока. До участі в заході залучилися працівники міської ради, установ та організацій міста та небайдужі мешканці міста. Протягом «Зробимо місто чистим разом!» ліквідовано несанкціоновані сміттєзвалища, проведено санітарне прибирання берега річки та придорожніх смуг.

Дана акція проводиться щорічно з метою забезпечення утримання територій населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення.

Безперечно, хотілося, щоб кожен мешканець підтримав цю ініціативу і доклав хоча б мінімум власних зусиль аби наше місто, село стало набагато чистішим і охайнішим!

Хотілося б звернутися до Турківської громади:

Робимо наше місто чистішим!

 ПАМ'ЯТАЙМО! ЧИСТО ТАМ, ДЕ НЕ ТІЛЬКИ ПРИБИРАЮТЬ, АЛЕ Й НЕ СМІТЯТЬ!!!

Чисто там, де не смітять, але не всі громадяни усвідомлюють таке правило. Тому питання приведення до належного стану територій у населених пунктах є однією із найгостріших проблем, вирішення якої потребує першочергової уваги з боку  громадськості.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень