A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Міністерство культури та інформаційної політики України розпочато проведення комунікаційної компанії соціального проекту «Прихисток»

Дата: 15.04.2022 10:09
Кількість переглядів: 254

Здійснення прямої військовою агресією росії проти України призвело до руйнації цивільної інфраструктури, помешкань та загибелі українських громадян, що спричинило ситуацію гуманітарної катастрофи в країні. Більшість громадян України, які опинилися на лінії зіткнення та окупації загарбників, опинилися в скрутному становищі та вимушені покидати місця свого постійного проживання.

Станом на сьогодні в нашій країні нараховується понад 10 мільйонів громадян, які стали вимушеними переселенцями.

У зв’язку із зазначеним, а також з метою об’єднання спільних зусиль у забезпеченні громадян України безпечним прихистком, Міністерство культури та інформаційної політики України розпочато проведення комунікаційної компанії соціального проекту «Прихисток», який здійснюється під патронатом Президента України Володимира Зеленського.

Інформаційна компанія спрямована на підвищення свідомості громадянами центральної та західної частин України у необхідності допомоги вимушеним переселенцям, а саме у розміщенні власних житлових помешкань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень