A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Про відновлення опалювального сезону 2021/22 років

Дата: 18.04.2022 14:00
Кількість переглядів: 339

Фото без опису         Керуючись статтями 30, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку із зниженням середньодобової температури повітря,

 

З О Б О В ' Я З У Ю:

 

  1. Відновити опалювальний сезон 2021/22 року для закладів, в приміщеннях яких розміщені та проживають тимчасово переміщені особи (біженці), на термін з 18.04.2022 року до 22.04.2022 року.
  1. Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики міської ради (Юдицький П.Л.) подати інформацію щодо завершення опалювального сезону 2021/22 року в департамент паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства Львівської обласної військової адміністрації.
  1. Редактора газети «Бойківщина» Васильківа В.В., директора студії місцевого радіомовлення «Карпатський гомін» Васильків О.І. оприлюднити розпорядження в місцевих засобах масової інформації.
  1. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників голови міської ради, відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                                         Ярослав ПАРАЩИЧ

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень