A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Звернення міського голови Ярослава Паращича з нагоди Дня пам’яті і примирення та Дня перемоги над нацизмом

Дата: 08.05.2022 12:02
Кількість переглядів: 368

Фото без описуШановна Турківська громадо!

День пам’яті і примирення та День перемоги над нацизмом, який відзначаємо сьогодні, спонукає нас замислитися над трагізмом української історії. Жодна інша країна Європи у Другій світовій війні не зазнала такої наруги та людських втрат, як Україна.

Цей день дозволяє нам особливо глибоко осягнути минуле, оцінити його вплив на сучасність, зробити правильні висновки на майбутнє.

Сьогодні Україна у стані військової агресії більше, ніж будь-коли від часу завершення Другої світової війни, переоцінює уроки історії, звитяжно виборюючи національний День Перемоги над окупантом. Зараз, як і в роки Другої світової війни, українці воюють із жорстоким і цинічним агресором. Те, що творять рашисти на українській землі, є геноцидом українського народу, свідомим його знищенням.

Ми не маємо права програти, і не програємо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Ми добре знаємо ціну війни, тому для нас головне – мир.

Тож схилімо сьогодні голови у глибокій скорботі та пом’янімо усіх, хто ціною свого життя не дозволив фашистському агресору тоді, а російському – тепер відродити імперські амбіції на українській землі.

Вічна шана і слава Героям!

З глибокою шаною

Міський голова         Ярослав ПАРАЩИЧ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень