A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

На початку літа на одну вакансію – три претенденти

Дата: 06.06.2022 11:03
Кількість переглядів: 91

У січні-травні поточного року комплекс соціальних послуг з метою працевлаштування отримали 27,1 тис. безробітних, що на 22,2 тис. менше минулорічного показника. За аналогічний період увазі клієнтів пропонувалося 14,1 тис. вільних робочих місць, тобто працедавці задекларували на 8,5 тис. менше вакансій, аніж за відповідний період торік.

«За п’ять місяців ц. р. нам вдалося працевлаштувати 5,9 тис. осіб, – зазначив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк. – Із них майже 5,0 тис. становили безробітні».

Станом на 1 червня 2022 року на Львівщині в середньому на одне вільне робоче місце претендували 3 особи (торік було 6): допомоги у працевлаштуванні потребували 11,9 тис. безробітних, а у базі вакансій налічувалося 3,5 тис. пропозицій роботи.

Як повідомив В. Барилюк, в області продовжується робота щодо надання працедавцям компенсації витрат з оплати праці у разі забезпечення роботою вимушено переміщених осіб. Урядова програма діє у період воєнного стану та впродовж 30 календарних днів після його закінчення. Кошти у розмірі 6500 грн надаються  упродовж двох місяців з дати прийому ВПО на роботу. Станом на сьогодні 192 фірми подали до служби зайнятості 226 пакетів документів за працевлаштування 390 внутрішньо переміщених осіб. Найбільше заяв надійшло від працедавців Львова, Червонограда, Жидачева і Дрогобича.

Процедура надання компенсації описана в інфографіці за посиланням https://bit.ly/3rLlpAI .

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи

Львівського обласного центру зайнятості

Тел. 233-71-85


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень