A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Проведено пожежно-тактичні навчання на тему: "Гасіння лісових пожеж".

Дата: 16.06.2022 10:40
Кількість переглядів: 206

Фото без описуУ червні з настанням літнього пожежонебезпечного періоду представниками Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області спільно з лісовою охороною та представниками влади на території Національного природного парку «Бойківщина» в селищі Бориня було проведено пожежно-тактичні навчання на тему: "Гасіння лісових пожеж".

Під час теоретичної частини навчань виступили представники Самбірського РУ ДСНС, Боринської селишної ради, Турківського ДЛГП«Галсільліс», ДП Самбірського ЛГ ВВП «Надлісництво Турка», Самбірської РДА та НПП «Бойківщина».

Розглянуто питання спільних дій підрозділів ДСНС та лісової охорони у випадку виникнення пожежі на територіях державного лісового фонду, окрему увагу приділили питанням реагування на виявлення вибухонебезпечних предметів в лісовій місцевості.

Після теоретичної частини розпочалась оперативна фаза навчань на території Національного природного парку «Бойківщина». За тактичним задумом навчань вогонь швидко розповсюджувався та перекинувся на кілька окремих осередків, тож для гасіння пожежі одночасно залучено відділення 58 ДПРП м. Бориня, 28 ДПРЧ м. Турка та ДПД Турківського лісництва, також залучено допоміжну техніку для влаштування мінералізованої смуги.

Для забезпечення безперебійної подачі води відділенням 28 ДПРЧ поблизу осередку пожежі розгорнуто мобільне пожежне водоймище місткістю 5 тонн води, що дало змогу безперебійної роботи усіх залучених розрахунків. Спільними зусиллями підрозділів ДСНС та лісової охорони осередки загорянь локалізовано не допустивши її подальшого розповсюдження. Згодом пожежу було повністю ліквідовано.

Навчання дали змогу практично відпрацювати злагодженість дій особового складу підрозділів ДСНС України та працівників лісового господарства під час ліквідації умовної пожежі в лісових екосистемах та дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів на територіях державного лісового фонду.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень