A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Робота є! Для наближення перемоги треба працювати!

Дата: 29.06.2022 15:46
Кількість переглядів: 148

У час війни пасивне спостерігання за подіями на фронті рівнозначне бездіяльності. Наша країна потребує робочих рук для відновлення інфраструктури, відбудови пошкоджених споруд, зведення нового житла для тих, хто його втратив. Праця кожного українця – це додаткові надходження до бюджету, допомога воїнам на передовій, ліки для поранених, інвестиція в майбутнє наших дітей.

За інформацією, що надходить від працедавців, на Львівщині нині бракує кадрів у різних сферах економіки. Для прикладу, установи охорони здоров’я запрошують на роботу 25 молодших медичних сестер, 13 медичних сестер і майже 60 лікарів, зокрема педіатрів, з ультразвукової діагностики, нефрологів, ортопедів-травматологів, хірургів, психіатрів, сімейних лікарів, терапевтів, стоматологів та ін.

У галузях громадського харчування та торгівлі не вистарчає кухарів (60 вакансій), барменів (25), пекарів (22), кондитерів (14), касирів торговельного залу (62), продавців продовольчих товарів або продавців-консультантів (45 вакансій). У сфері побутового обслуговування не укомплектовано майже 30 робочих місць для перукарів-модельєрів і 20 – для манікюрників.

Виробничі підприємства пропонують працевлаштування швачкам (300 вакансій), слюсарям різного профілю (сантехнікам, з аварійно-відновлювальних робіт, інструментальникам, електромонтажникам, з обслуговування теплових мереж, з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, механоскладальних робіт, загалом понад 220 вакансій), електромонтерам (130), операторам автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок (110 вакансій), електрогазозварникам (26), монтерам кабельного виробництва (23), верстатникам деревообробних верстатів (15), токарям (14), електрикам (14), шліфувальникам (10 вільних місць праці) та ін.

Транспортні підприємства розшукують 155 водіїв автотранспортних засобів, 15 водіїв навантажувача. Будівельні фірми готові забезпечити місцем праці штукатурів, мулярів, малярів, покрівельників, машиністів різних кранів.

Особи без професії або спеціальної підготовки можуть працювати двірниками (62 вакансії), підсобними робітниками (28), прибиральниками (20 пропозицій працевлаштування).

Вакантними також залишаються майже 50 інженерних посад для спеціалістів з автоматизованих систем керування виробництвом, з охорони праці, з технічного аудиту, з комп’ютерних систем, інженерів-конструкторів, програмістів, електроніків, механіків, технологів тощо. Окрім того, на роботу запрошуються бухгалтери, завідувачі складом або господарством, інспектори, майстри виробничої дільниці, менеджери (управителі) зі збуту, судові експерти, вчителі закладу загальної середньої освіти, вихователі та ін.

Із більш детальним переліком вільних робочих місць і вакантних посад можна ознайомитися на сайті Львівського ОЦЗ (https://lviv.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy), на профілі ЛОСЗ у соціальній мережі «Фейсбук» (https://bit.ly/3pZJ7IC), на телеграм-каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» (https://t.me/worknowdcz або у центрах зайнятості чи філіях ЛОЦЗ (https://bit.ly/3BMC4Yx).

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи

Львівського обласного центру зайнятості

Тел. 233-71-85


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень