A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

У небі над Львівщиною заборонені польоти БПЛА та легких літаків

Дата: 12.07.2022 10:45
Кількість переглядів: 386

У небі над Львівщиною заборонені польоти БПЛА та легких літаків

Управління Служби безпеки України у Львівській області вкотре наголошує про заборону польотів безпілотних літальних апаратів та легких літаків над містом Львів та Львівською областю.

"Попереджаємо, всі не дозволені польоти безпілотних літальних апаратів будуть вважатись шпигунством та диверсійною роботою на користь ворога з усіма подальшими наслідками", - зазначили у відомстві.

За порушення вказаних вимог зловмисників буде притягнено до відповідальності згідно зі статтями Кримінального кодексу України.

"Також, звертаємо увагу батьків на необхідність в проведенні відповідних роз’яснювальних бесід з дітьми про заборону використання цивільних БПЛА (дронів) у воєнний час. Вчинення неповнолітніми діянь, що містять ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України, якщо вони не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність, - тягне за собою накладення штрафу на батьків або осіб, які їх замінюють, в розмірі від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", - додали у Службі безпеки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень