A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

На Турківщині проведено захід з нагоди відзначення Міжнародного дня молоді

Дата: 12.08.2022 15:45
Кількість переглядів: 549

Фото без описуВперше, 12 серпня 2022 року, українська молодь відзначає спільно з молоддю усього світу Міжнародний день молоді. Це затверджено Указом Президента України 333/2021 від 28.07.2021 "Про день молоді". В умовах війни, молоде покоління бере найактивнішу участь на всіх фронтах, виборюючи для нас право на свою незалежність та свободу.

Щороку ООН визначає окрему тему для відзначення цього свята. Тема цього року – «молодь, яка вражає», що наскрізно відобразить внесок молоді в наближення перемоги України через її роботу на різних фронтах: інформаційному, волонтерському, спортивному, освітньому, культурному, економічному тощо.

З нагоди відзначення Міжнародного дня молоді сьогодні, 12 серпня, на майдані Шевченка в місті Турка відбувся захід за участі керівництва міста, представників організацій, установ міста, громадськості, жителів та гостей міста.

Присутні вшанували пам’ять загиблих за Незалежність України хвилиною мовчання.

«Наша молодь – найбільш політично активна і найбільш патріотична частина українського суспільства, - звернувся до присутніх міський голова Ярослав Паращич. Сьогоднішня українська молодь сформувалась в незалежній державі та у цей буремний час війни з іноземними поневолювачами на всіх фронтах протистоїть іноземній навалі – у Збройних Силах України, у волонтерському русі, в інформаційному опорі, у спорті, у мистецтвах. Сьогоднішній молоді доведеться стати на передній край також і у відбудові зруйнованої інфраструктури, відновленні економіки та людського капіталу в Україні.

Тому ми покладаємо надію на нашу молодь і маємо зробити все можливе сьогодні, аби створити всі умови для її всебічного розвитку та набуття нових знань молодими українцями».

Після звернення очільника виступили вихованці комунального закладу «Будинку дитячої та юнацької творчості» та вокалісти комунального закладу «Центру культури та дозвілля» міської ради.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень