A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Турківську громаду відвідали представники Благодійної організації "ФОНД ПРАВО НА ЗАХИСТ""

Дата: 16.08.2022 14:26
Кількість переглядів: 394

Сьогодні, 16 серпня, Турківську громаду відвідали представники Благодійної організації "ФОНД ПРАВО НА ЗАХИСТ" з метою збору даних тих осіб, які можуть отримати грошову допомогу від Агентства ООН у справах біженців. Це виплати у розмірі 2220 грн на особу. Така допомога надається протягом 3-х місяців. Грошова допомога надається внутрішньо переміщеним особам, які ще не отримували виплати від міжнародних організацій та належать до окремих категорій вразливості.

Зазначимо, що «Право на захист» - це Благодійний Фонд, який ще з 2014 року опікується захистом прав людей, що вимушено перемістилися або постраждали від російської агресії. Один із напрямків роботи - це безоплатна юридична допомога.

Також працюють фахівці з моніторингу, які навідуються в місця поселення ВПО з ціллю впевнитись, чи не порушуються права людей, або дізнатися про їхні потреби.

Доречі, ця Благодійна організація не вперше в нашій громаді. Раніше ними було надано гуманітарну допомогу для вимушено переміщеним особам.

Також голова міської ради Ярослав Паращич вручив подяку  Благодійній організації «ФОНД ПРАВО НА ЗАХИСТ» за надану гуманітарну допомогу, для підтримки тимчасово переміщених осіб, які прибули до нашого міста з метою отримання тимчасового прихистку тікаючи від російської агресії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень