A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Про встановлення обмежень щодо проведення полювання та регулювання питань мисливства в період воєнного стану на території Турківської міської територіальної громади

Дата: 22.08.2022 09:55
Кількість переглядів: 235

Фото без описуКеруючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», статті 8 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», Закону України «Про оборону України», Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», наказу начальника Львівської обласної військової адміністрації від 08.08.2022 р. №154/22 «Про встановлення обмежень щодо проведення полювання та регулювання питань мисливства в період воєнного стану на території Львівської області», з метою запобігання загрози життю та заподіяння шкоди здоров’ю населення на території Львівської області,

 

З О Б О В ' Я З У Ю :

 

1. Заборонити полювання на території Турківської міської територіальної громади до припинення дії або скасування воєнного стану в Україні, за винятком регулювання чисельності окремих мисливських видів звірів з дотриманням вимог чинного законодавства України.

 

2. Запропонувати Самбірському районному відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Львівській області, Турківському ДЛГП ЛГП «Галсільліс» та ВВП «Надлісництво Турка»        ДП «Самбірське лісове господарство» забезпечити виконання пункту 1 цього розпорядження.

 

3. Запропонувати користувачам мисливських угідь усіх форм власності:

3.1.         Спільно з працівниками державної лісової охорони визначити відповідальних осіб з числа штатних працівників щодо охорони мисливських угідь та проведення біотехнічних заходів.

 

3.2.         Забезпечити єгерську службу відповідними документами, що засвідчують особу, засобами індивідуального захисту та форменим одягом не військового зразка.

 

3.3.         Забезпечити виконання рішень Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при обласній державній адміністрації стосовно профілактики та нерозповсюдження інфекційних та паразитарних хвороб тварин на території мисливських угідь.

 

4. Старост старостинських округів, а саме сіл: Вовче – Дупіряк В.Д.; Завадівка, Лосинець, Мельничне – Павлика О.Й.; Ісаї – Драч М.Є.; Лімна, Бережок, Жукотин, Дністрик-Дубовий – Петренка П.С.; Присліп – Ляховича О.С.; Розлуч – Яворського В.В..; Хащів, Лопушанка –       Кметика М.Й.; Явора, Мала Волосянка, Стоділка – Яворського В.В., користувачів мисливських угідь спільно з Турківським товариством мисливців і рибалок провести роз’яснювальну роботу серед населення щодо заборон, встановлених цим розпорядженням.

 

  1. Відділ з питань спорту, молоді, оборонної, мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами апарату Турківської міської ради (Баган С.В.) забезпечити оприлюднення розпорядження на офіційному веб-сайті Турківської міської ради.

 

  1. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                                         Ярослав ПАРАЩИЧ

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень