A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Стань учасником Всесвітнього дня прибирання у 2022 році!

Дата: 02.09.2022 13:36
Кількість переглядів: 604

Фото без описуВсіх українців запрошують традиційно приєднатися до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» 17 вересня 2022 року разом з мільйонами учасників у 191 країні Світу. У той час як в Україні громадяни візьмуть посильну безпечну участь під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» у 24 регіонах з дотриманням карантинних норм та обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості регіонів.

Основна мета — формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Українці за кордоном можуть, організовувати онлайн або традиційні толоки, долучитись до міжнародної події, подякувати приймаючим містам та підтримати своє рідне місто навіть на відстані.

Долучайтеся та діліться своїми фото в соціальних мережах з підписами #ПобачивПрибери #LetsDoItUkraine #WorldCleanupDay.

Для українців за кордоном додатковий хештег #WorldCleanUpDayUA

Результати участі кожного у Всесвітньому дні прибирання можна зареєструвати за посиланням до 25 вересня 2022 року включно https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18

Формати участі будуть різні в залежності від географічного розташування та рівня безпеки:

— Для всіх, онлайн - Цифрове прибирання можна реалізувати в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів, дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу – реєстрація результатів на сайті letsdoitukraine.org/digitalcleanup.

— Індивідуальні прибирання - після прибирання важливо віднести зібране до найближчого сміттєвого баку. За можливості – відсортувати зібране і здати до найближчого пункту прийому вторинної сировини.

— Колективні прибирання на території установ, організацій. За такої форми кількість учасників у групі має бути обмежена, а площа – перевірена ДСНС на безпечність, у випадку сигналу тривоги всі мають спускатися в укриття.

— Традиційні прибирання допускаються виключно на рекомендованих локаціях органами місцевого самоврядування.

— Формування Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org «Знайди, сортуй, здавай» сортування вторинної сировини та відправка на переробку.

— Розбір завалів та інші активності.

Відкрита попередня реєстрація координаторів локацій та на національний бриф координаторів до 2 вересня 2022 року за посиланням:  https://cutt.ly/4X2Mr2Y

Важливо! Учасників в Україні закликають не робити масові скупчення та брати участь лише у прибираннях на рекомендованих та дозволених локаціях органами місцевого самоврядування, попередньо пройшовши інструктажі з техніки безпеки, та під час сигналу тривоги спускатися в укриття

Деталі, інструкції, інструктажі техніки безпеки в новинах на сайті www.letsdoitukraine.org

«Увага конкурс для найактивніших закладів освіти! Важливо публікувати анонс проєкту із закликом приєднуватися на інформаційних ресурсах навчального закладу, взяти участь та реалізувати активності в рамках Всесвітнього дня прибирання з 17 серпня  до 17 вересня 2022 року, підбити підсумки та заповнити результати в онлайн анкету до 25 вересня 2022 року включно https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18. Ваші результати публікувати в соціальних мережах з хештегами #worldcleanupday #letsdoitukaine #побачивприбери #schoolrecyclingworld відмічати @schoolrecyclingworld. Результати 1 жовтня 2022 року». 

Детальніше про умови участі можна дізнатися у Положенні за посиланням: https://cutt.ly/nflKgaR

Зробимо Україну чистою разом!

Ваш Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень