A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Яким способом подавати податкову звітність – вибір за платником

Дата: 08.09.2022 09:56
Кількість переглядів: 71

Фото без описуПрацівниками Турківської ДПІ постійно звертається увага відвідувачів Центру обслуговування платників на те, що сьогодні у платника податків є вибір – подавати звіт за старим методом – віднести його самостійно в контролюючий орган, або відправити в електронному вигляді в режимі онлайн.

Переваги електронної звітності перед традиційним методом подання звітів це насамперед: економія часу, вибір зручного моменту для подання звітності, наявність додаткових пріоритетів для усунення неточностей, наявність додаткових можливостей програми (підказок, нагадувань, консультацій, авто заповнення звітності), постійні оновлення, оперативний контроль стану та якості звітування, автоматичне формування електронного архіву.

Для подання звітності в електронній формі платнику необхідно отримати електронні цифрові підписи в будь-якому з Акредитованих Центрів сертифікації ключів.

Одним із таких способів є подання декларацій, податкових звітів засобами телекомунікаційного зв`язку через Електронний кабінет платника. Цей сервіс дає можливість не лише подати звітність та різноманітну документацію, а ще й сплатити податки.

Інформацію щодо подання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку можна отримати на офіційному вебпорталі ДПС України на головній сторінці у розділі «Електронна звітність» за посиланням https://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень