A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Нарада щодо волонтерської діяльності на території Турківської громади

Дата: 15.09.2022 11:03
Кількість переглядів: 431

Фото без описуСьогодні, 15 вересня, у Турківській міській раді за участі священнослужителів та директорів загальноосвітніх шкіл громади, волонтерів відбулась нарада щодо волонтерської діяльності на території громади в цілому.

Серед учасників наради секретар міської ради Олександр Гвоздінський, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Петро Назар, начальник відділу освіти, культури і туризму Михайло Блажівський, волонтери громади: староста Завадівського старостинського округу Олег Павлик та Олександра Цолиган.

З перших днів повномасштабного російського вторгнення волонтери Турківської громади об’єднались для допомоги Збройним силам України, які мужньо боронять нашу країну від рашистської навали.

У кожного, хто сьогодні допомагає, є велике переконання - допомога має продовжуватись, і триватиме вона до нашої повної перемоги!

Щиро дякуємо усім волонтерським спільнотам, організаціям та небайдужим громадянам за підтримку, турботу, щирі і чуйні серця! Сьогодні у кожного з нас – свій фронт. Кожен з нас приносить користь тим, чим може. Але водночас, об'єднавши ці фронти, ми діємо заради спільної мети – свободи і незалежності нашої України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень