A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Шановні жителі громади!

Дата: 14.10.2022 09:04
Кількість переглядів: 117

Фото без описуРазом з величним святом Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День захисників та захисниць України, День Українського козацтва та 80-ту річницю створення УПА!

У світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, яка завжди вважалася заступницею і покровителькою нашого народу, ми, українці, відзначаємо День українського козацтва. Це знаменно, оскільки символізує зв’язок поколінь та давню історичну традицію.

Ми схиляємо голови перед мужністю українських захисників, що перебувають нині на передовій захисту держави та безсмертним подвигом тих, хто заплатив найдорожчу ціну – власне життя, захищаючи наше майбутнє Батьківщини.

Хочу висловити теплі слова вітань ветеранам, учасникам бойових дій, військовослужбовцям та вшанувати всіх, хто має високе звання Захисника і Захисниць України.

Нехай веде нас до перемоги незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці. Від душі бажаю всім щастя, радості, добра та натхнення. Хай над нашою Україною буде мирним небо, а в кожній родині панують злагода та благополуччя.

 

З повагою – міський голова         Ярослав ПАРАЩИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень