A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Серед переможців сьомої хвилі програми «Власна справа» – 33 заявники із Львівщини

Дата: 19.10.2022 10:29
Кількість переглядів: 82

Про це повідомив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк. За його словами, за кількістю ухвалених рішень у сьомій хвилі Львівщина посіла друге місце, поступившись Київській області.

Нагадаємо, що надання мікрогрантів на старт і розвиток бізнесу – одна з програм, що впроваджується в межах урядового проєкту «єРобота». За її результатами від липня і до сьогодні, тобто впродовж семи періодів розгляду заяв, Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання 36,3 млн грн 156 претендентам, документи котрих розглядала комісія Львівського ОЦЗ. Таким чином фінансова підтримка держави у розмірі до 250 тис. грн на організацію або розширення підприємницької діяльності буде надана 43 заявникам, котрі тільки мають намір відкрити власну справу, 91 фізичній особі-підприємцю і 22 юридичним особам.

Внаслідок реалізації бізнес-планів отримувачі мікрогрантів планують створити 361 нове робоче місце у різних сферах економіки. Найбільше – у переробній промисловості, оптовій або роздрібній торгівлі, на підприємствах з ремонту автотранспортних засобів, а також у закладах з тимчасового розміщування та організації харчування.

Станом на сьогодні на Львівщині 41 учасник програми «Власна справа» вже отримав кошти на загальну суму 9,4 млн грн.

Подати заяву для участі у програмі «Власна справа» можна через портал «Дія» https://is.gd/KT7RoW. Консультаційна підтримка надається у підрозділах Львівського ОЦЗ (контактиhttps://bit.ly/3yvyNfE ) та у Львівському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ ( графік – за посиланням https://bit.ly/3VA4e2e).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень