A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Про звільнення від сплати окремих податків юридичних осіб - платників єдиного податку

Дата: 03.11.2022 10:22
Кількість переглядів: 98

    Турківська ДПІ нагадує, що юридичні особи, які є платниками єдиного податку ІІІ та ІV груп, звільняються від обов’язку нарахування, сплати та подання податкової звітності з певних податків і зборів. Зокрема, платники єдиного податку ІІІ - ІV груп звільняються від сплати:

- податку на прибуток підприємств (крім випадків, передбачених, зокрема, абзацами 2 та 3 п.п. 133.1.1 п. 133.1 ст. 133 Податкового кодексу України);

- податку на додану вартість з операцій з постачання товарів, робіт та послуг, місце постачання яких розташоване на митній території України, (крім податку на додану вартість, що сплачується платниками єдиного податку ІV групи та крім ПДВ, що сплачується особами, які обрали ставку єдиного податку – 3 відсотки);

- ІІІ група – від земельного податку за земельні ділянки, що використовуються для провадження господарської діяльності (крім діяльності з надання земельних ділянок та/або нерухомого майна, що знаходиться на таких земельних ділянках, в оренду (найм, позичку, на іншому праві користування).

- ІV група від земельного податку за земельні ділянки, що використовуються для ведення сільськогосподарського товаровиробництва та від рентної плати за спеціальне використання води.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень