A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

В Турківській ДПІ новоствореним підприємцям розповідають про податкові тонкощі

Дата: 11.11.2022 10:01
Кількість переглядів: 124

Фото без опису    В Турківській ДПІ постійно триває діалог з платниками податків, систематично проводяться роз’яснювальні зустрічі з представниками бізнесу та громадськості регіону. Проведення навчань для платників податків, які тільки розпочинають власну діяльність, також стало доброю традицією податківців Турківщини.            

Начальник Турківської ДПІ Марія Павлович, інші працівники Турківської ЦОП на таких навчаннях  першочергово розглядають питання  звітування в електронному вигляді; подання повідомлень про об’єкти оподаткування за формою 20-ОПП;  реєстрація РРО та ПРРО; можливості спрощеної системи оподаткування тощо.

Платники податків також інфомуються  про сплату та застосування штрафних санкцій у випадку допущення порушень податкового законодавства.

Під час таких навчань суб’єкти господарювання можуть отримати не тільки необхідну та корисну інформацію для ведення власного бізнесу, але й конкретні відповіді на питання, що їх цікавлять.

Марія Павлович зазначила, що такі зустрічі наочно показують, що податківці йдуть шляхом відкритості до платників податків, підтримки сприятливого середовища для ведення бізнесу, готові до ефективної комунікації, вирішенні проблемних питань, що постають нині перед бізнесом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень