A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 37-го чергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Дата: 23.11.2022 08:11
Кількість переглядів: 246

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 01.12.2022 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 37-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про обрання лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 37-ї сесії 8 скликання
  2. Про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Євчака Михайла Юрійовича
  3. Про внесення змін до рішення сесії від 18.02.2021 року № 280 «Про склад постійних комісій»
  4. Про приєднання Турківської міської ради Самбірського району Львівської області до Асоціації  «Карпатський Єврорегіон-Польща»
  5. Про затвердження структури виконавчих органів Турківської міської ради загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів та структури працівників по благоустрою які фінансуються із міського бюджету
  6. Про скасування рішення 35-ї сесії Турківської міської ради 8-го скликання №1872 від 30.08.2022року «Про внесення змін та доповнень до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади для передачі об’єктів в оренду на аукціоні»
  7. Про внесення доповнень до рішення від 28.01.2021 №247 «Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади для передачі об’єктів в оренду без проведення аукціону»
  8. Про внесення змін до рішенням сесії від 21.05.2021 року №555 «Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду комунального майна Турківської міської ради»
  9. Про передачу в оренду комунального майна без проведення аукціону другому відділу Самбірського районного центру комплектації та соціальної підтримки (військомат)
  10. Про безоплатну передачу майна комунальної власності Турківської міської територіальної громади у комунальну власність Боринської селищної ради
  11. Про затвердження переліку і тарифів на платні медичні послуги в КНП «Турківська центральна міська лікарня» Турківської міської  ради Самбірського  району Львівської області на 2022-2023 роки
  12. Про внесення змін до рішення 2-ї сесії Турківської міської ради від 24.12.2020 №87 «Про затвердження Положення про порядок надання одноразової матеріальної (фінансової) допомоги громадянам, які проживають на території Турківської міської ради»
  13. Про затвердження Програм
  14. Про бюджет Турківської міської територіальної громади на 2023 рік 13585000000
  15. Про встановлення надбавки міському голові, за виконання особливо важливої роботи  та виплати заохочувального характеру
  16. Про внесення змін до показників бюджету Турківської міської територіальної громади на 2022 рік 13585000000
  17. Про створення Молодіжної ради при Турківській міській раді Самбірського району Львівської  області та затвердження Положення  про молодіжну раду
  18. Про затвердження змін до Фінансового плану КНП «Турківська центральна міська лікарня» на 2022 рік.

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ (1/2 більшість голосів)

  1. Про затвердження детального плану території земельної ділянки комунальної власності для обслуговування будівель промислово-комерційного призначення (МАФ) в м.Турка по вул.Міцкевича Турківської міської ради Самбірського району Львівської області
  2. Про внесення змін до рішення №1892 від 07.10.2022 року
  3. Про надання згоди  на заміну сторони (орендаря) в договорі оренди землі від 09 серпня 2007 року укладеному на земельну ділянку для будівництва та обслуговування базової станції мобільного зв’язку, ПрАТ «Київстар»  на ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»
  4. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Комарницький М.М.
  5. Про розгляд заяви Суп Д.В.
  6. Про розгляд заяви Боцко О.М. (Турка)
  7. Про внесення змін в рішення №2822 від 25.06.2015 року ТзОВ «Індустріальний Бізнес-Парк»
  8. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 4625510100:01:031:0013, на категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд Михальчук А.В.
  9. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 4625583400:01:017:0023, на категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд Гуньковському Ю.В. (с.Ісаї)
  10. Про продовження терміну дії договору оренди до 5 років земельної ділянки площею 0,0022га., кадастровий номер 4625510100:01:028:0650 для обслуговування магазину в м.Турка, вул.Міцкевича, 11«а» Самбірського району Львівської області Денисову М.Є.
  11. Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:014:0121 із категорії земель для ведення особистого селянського господарства в категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Іжику І.Б.
  12. Про затвердження детального плану території земельної ділянки  комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Синюга М.В. (с.Ясенка - Стецьова)
  13. Про затвердження детального плану території земельної ділянки  комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Крецулу В.М. (с.Присліп)
  14. Про затвердження детального плану території земельної ділянки  комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Рогач О.З.
  15. Про затвердження детального плану території земельної ділянки  комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Куліковському М.В.
  16. Про затвердження детального плану території земельної ділянки  комунальної власності для будівництва і обслуговування магазину Неліпович Н.І. (с.Ясениця)
  17. Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер 4625586900:01:013:0018 із категорії земель для індивідуального дачного будівництва в категорію під будівництво і обслуговування відпочинково-розважального комплексу Ригус А.О.
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Андрущакевич М.І. (с.Ясенка-Стецьова)
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Андрущакевич Л.Т. (с.Явора)
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Павлик М.Й.
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Костишак О.І. (с.Присліп)
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дзондза Л.М. (с.Явора)
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кушнір І.І. (с.Ільник)
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сайкун М.Ф. (с.Стоділка)
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Савка О.М. (с.Вовче)

 

РІЗНЕ:

  1. Доповідь в.о. директора КНП «Турківська ЦМЛ» В.Семенківа (рей.№500-02.37 від 30.09.2022) щодо функціонування установи в умовах війни, про стан забезпечення заробітної плати працівникам лікарні та готовність установи до опалювального сезону 2022-2023 років.
  2. Про звернення депутатів Турківської міської ради до Президента України щодо надання легендарному командиру добровольчого підрозділу «ОДЧ Карпатська Січ» Куцину Олегу Івановичу звання Героя України (посмертно).
  3. Лист Міністерства фінансів України від 09.11.2022 року №04110-08-10/26277 щодо пріоритетів Державного бюджету.

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ

БРОШУРА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень