A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Пивітання міського голови з Міжнародним днем волонтера

Дата: 05.12.2022 11:09
Кількість переглядів: 207

Шановні волонтери Турківської громади!

Вже понад кілька десятків років у календарі свят 5 грудня позначене як Міжнародний день волонтера. Проте в Україні слово «волонтер» набуло нового звучання і змісту з 2014 року, коли вся наша країна була піднята по тривозі дати відсіч агресії. Саме волонтери першими стали посередниками між народом і армією.

Ваша подвижницька праця стала вагомим чинником об’єднання суспільства, зростання його громадської зрілості, усвідомлення, що справжня допомога й розуміння даються не стільки коштами, скільки теплом людських сердець та безкорисливою працею!

Тому сьогодні щиро вітаю зі святом волонтерів – людей, які мають організаторський талант і чуйне серце. Для яких не буває чужого болю, чужого горя та чужих дітей. Коли Україна повернеться до суто мирного життя, волонтери долучаться до громадських справ «цивільних» добровольців. Бо волонтерство – це і покликання, і спосіб життя. 

З нагоди свята бажаю волонтерам – людям з таким неспокійним покликанням – міцного здоров’я, тепла у серці та в домі і народної любові. Хай вам щастить!

 

Разом - ми сила! Все буде Україна!

 

З повагою, міський голова Ярослав ПАРАЩИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень