A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Міський голова Ярослав Паращич привітав працівників структурних підрозділів міської ради з професійним святом

Дата: 07.12.2022 13:16
Кількість переглядів: 166

Сьогодні, 7 грудня, з нагоди Дня місцевого самоврядування у залі засідань міської ради міський голова Ярослав Паращич привітав працівників структурних підрозділів міської ради з професійним святом.

Звертаючись до чисельного колективу, він підкреслив, що сьогодні перед представниками органів місцевого самоврядування стоять важливі завдання та відповідальність – дбати про благополуччя і сталий розвиток громади міста.

Також до присутніх звернувся керуючий справами (секретар) виконавчого комітету апарату міської ради Петро Назар. "Успішна робота органів місцевого самоврядування – запорука стабільності життєдіяльності місцевої громади та засіб вирішення непростих питань у житті рідного краю", - сказав Петро Назар.

Міський голова подякував колективу за нелегку та відповідальну працю, спрямовану на розвиток і зміцнення територіальної громади міста та побажав усім наснаги і твердості у справі успішної реалізації спільних завдань на благо процвітання міста та всієї держави.

Працівникам міської ради Ярослав Паращич вручив грамоти Самбірської районної державної адміністрації, Самбірської районної ради та Подяки Турківського міського голови за сумлінну службу в органах місцевого самоврядування та з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування.

Сьогодні також привітав волонтерів із Міжнародним днем волонтера та вручив грамоти . «Впродовж останнього часу цей день став особливим для нас, адже у нашій громаді розгорнуто активний волонтерський рух, який об’єднав людей різного віку, професій і соціального статусу. Волонтери нашої громади допомагають майже в усіх сферах життєдіяльності – підтримка Збройних Сил України, допомога внутрішньо переміщеним особам.

У цей складний час російської агресії, ви - перші, хто відгукнувся та прийшов на допомогу українським військовим. Саме завдяки волонтерському руху, що так швидко організувався в Україні, війську вдалося у надзвичайно стислий термін відновити свої бойові спроможності та стримувати натиск ворога. Ви справжні патріоти Батьківщини. Завдяки вашій активній позиції та швидкому реагуванню, бійці отримують таку необхідну допомогу », - зазначив міський голова Ярослав Паращич.

Самбірська районна державна адміністрація, Самбірська районна рада нагородила Почесною грамотою голову Турківської міської ради Ярослава ПАРАЩИЧА з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень