A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2022 12:29
Кількість переглядів: 163

Фото без описуДень вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС щорічно відзначається в Україні 14 грудня - у день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС. Кожна хвилина цього надзвичайного будівництва – це мужність і професіоналізм, самовідданість і самопожертва ліквідаторів заради збереження життя людей в Україні та в усьому світі.

З метою належного відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС сьогодні, 14 грудня, біля пам’ятного знаку ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС відбулися заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

У пам'ять тих, хто пожертвував своїм життям, рятуючи світ від атомного лиха, священики відслужили чин панахиди.

«Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС, які, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи,- звернулися до присутніх на заході заступник міського голови Турківської міської ради Богдан Макаришин. Щиро бажаємо всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!».

Після виступу відбулося покладання квітів до пам'ятного знаку учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень