A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 38-го позачергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Дата: 13.12.2022 07:38
Кількість переглядів: 143

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 16.12.2022 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 38-е позачергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

 

  1. Про обрання лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 38-ї сесії 8 скликання
  2. Про затвердження кандидатури Юсипович С.С. на посаду старости села Розлуч Розлуцького старостинського округу на період увільнення від роботи Команяка В.З. у зв’язку із призовом його на військову службу під час мобілізації.

 

ПРОПОНУЄТЬСЯ ДОБАВИТИ З ГОЛОСУ:

 

  1. Про визнання повноважень депутата Турківської міської ради 8-го скликання Миньо Анатолія Ярославовича
  2. Про надання фізичною особою Блажівський  М.І. дозволу на передачу частини орендованого приміщення в суборенду ТОВ «Нова Пей»
  3. Про надання дозволу БТФ «Чертур» на передачу земельної ділянки в суборенду ТзОВ «ГАЛ-КОМ»
  4. Про внесення змін до показників бюджету Турківської міської територіальної громади на 2022 рік 13585000000
  5. Про внесення змін до показників бюджету Турківської міської територіальної громади на 2023 рік 13585000000

 

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ (1/2 більшість голосів)

 

  1. Про розгляд заяви Молотов С.О.
  2. Про розгляд заяви Продеуса В.В.
  3. Про розгляд заяви Степанюк М.В.
  4. Про розгляд заяви  Михальського Р.О.
  5. Про розгляд заяви  Рескальчука І.Б.
  6. Про розгляд заяви Константинова А.В.
  7. Про розгляд заяви Таратули Р.М.
  8. Про розгляд заяви Любасюка О.О.
  9. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625586900:02:000:0306 на категорію для індивідуального садівництва Дудурич Н.І.(Розлуч)
  10. Про затвердження матеріалів детального плану території на розташування земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Руденку М.Ю. (Мельничне)
  11. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства кадастровий номер 4625586900:02:000:0307 на категорію для індивідуального садівництва Дудурич А.В.
  12. Про надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови кадастровий номер 4625510100:01:013:0143 для будівництва та обслуговування будівель громадської забудови Яворській Т.П.
  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності для обслуговування нежитлових будівель та споруд, кадастровий номер 4625510100:01:016:0054 по вул.Молодіжна,39 Турківському професійному ліцею
  14. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план/ території на земельну ділянку комунальної власності для обслуговування адміністративних будівель та гаражів в м. Турка по вул.Міцкевича,41а
  15. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план/ території на земельну ділянку комунальної власності для обслуговування будівлі Універмагу в м. Турка по пл.Ринок,14
  16. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план/ території на земельну ділянку комунальної власності для обслуговування адмін.будівлі в м.Турка по пл.Ринок,25

 

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ (2/3 голосів)

безоплатна передача в приватну власність

(перебували у користуванні громадян)

 

  1. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бахур М.С.(Лімна)
  2. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Пухир К.М.(Вовче)
  3. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кузьо Б.М.(Турка)
  4. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бліхар М.М. (Турка)
  5. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Романович М.І. (Явора)
  6. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бесага К.М.(Розлуч)
  7. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Роздільській К.І.(Розлуч)
  8. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Когут Л.І.(Розлуч)
  9. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Яворському В.Д.(Розлуч)
  10. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Теслюку М.М.(Мельничне)
  11. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Когуту Я.М. (Розлуч)
  12. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сеничич М.В. (Турка)
  13. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Маслиган І.О. (Закіпці)
  14. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Галишин О.М. (Ісаї)
  15. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Пшеницькому І.І.(Дн.-Дубовий)
  16. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Топорович Н.Я. (Завадівка)
  17. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Юричко Г.В. (Турка)
  18. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Данковичу В.І. (Ясениця)
  19. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Білинському Д.В. (Турка)
  20. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сосніцькому А.В.  (Явора)
  21. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Магдичу В.С.(Ільник)
  22. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Савці О.М. (Вовче)
  23. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Рудий Л.В. (Жукотин)
  24. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Рудий Л.В., Рудий С.С. (Жукотин)
  25. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 4625510100:01:003:0095 житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Писанчин О.Р. (Турка)
  26. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Прик В.І. (Турка)
  27. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Павлику М.Й. (Турка)
  28. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Міську І.М. (Завадівка)
  29. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Мисю П.І. (Ясениця)
  30. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Микуляк С.Й., Шубін Г.С.(Явора)
  31. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Боклаху А.І. (Присліп)
  32. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Сало С.В. (Турка)
  33. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Тачалці В.В. (Турка)
  34. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Цебак М.М. (Жукотин)
  35. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Шалабавці О.В. (Турка)
  36. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бахур В.М. (Жукотин)
  37. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сліпець І.Е. (Присліп)
  38. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дульнявці О.Р. (Турка)
  39. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дрич М.Г. (Лосинець)
  40. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Костишак В.І (Вовче)
  41. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Гут Т.Й. 
  42. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Савці Г.М. (Лопушанка)
  43. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Галич О.В.(Мельничне)
  44. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Вовчанчину В.К. (Турка)
  45. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Шумлянській М.Є. (Вовче)
  46. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кравець Т.П.(Жукотин)

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ

БРОШУРА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень