Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Зустріч із платниками податків з питань подання звітності в електронному вигляді

Дата: 17.01.2023 13:24
Кількість переглядів: 71

Фото без опису    Днями у Центрі обслуговування платників Турківської ДПІ відбулася роз’яснювальна зустріч із платниками  податків з питань подання звітності в електронному вигляді.

Начальник ДПІ Павлович Марія повідомила платників, що зручно користуватися Електронним кабінетом, тому що він  містить всю необхідну інформацію для діяльності бізнесу, з його допомогою можна подавати не лише звітність, а й отримувати інші адміністративні послуги.

Податківець повідомила, що у Турківській ДПІ організовано робоче місце, де платник самостійно, або за допомогою фахівця ЦОП  може подати  звітність в електронній формі через «Електронний кабінет».

Платнику  на прикладі фахівець інспекції показує всі етапи роботи в  «Електронному кабінеті».

Під час спілкування платники отримали вичерпні відповіді на питання, які виникають при роботі в «Електронному кабінеті».

Також, до переваг подачі електронної звітності можна віднести такі немаловажні фактори: економія часу, вибір часу здачі звітності, зручного для платника, постійне оновлення програмного забезпечення відповідно до останніх норм законодавства, автоматичне формування архіву електронних копій звітів, квитанцій та інших документів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень