A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 30.12.2021 15:36
Кількість переглядів: 146

 

Керуючись:

Рішенням 28 сесії 8 скликання від 23.12.2021 р. № 1500 «Про бюджет Турківської міської територіальної громади на 2022 рік»

Програмою благоустрою на 2021-2022 роки згідно з додатком, затвердженою Рішенням 2 сесії 8 скликання від 24.12.2020 р. № 66 «Про затвердження Програми благоустрою на 2021-2022 роки»

Службовою запискою заступника міського голови.

Та враховуючи необхідність забезпечення надання послуг із збирання, вивезення та захоронення вуличного змету, сміття з території доріг, тротуарів та місць їх стихійного утворення

Назва закупівлі: «Послуги із збирання, вивезення та захоронення вуличного змету, сміття з території доріг, тротуарів та місць їх стихійного утворення (ДК 021:2015: 90510000-5— Утилізація/видалення сміття та поводження зі сміттям)».

Очікувана вартість закупівлі: 838 496.65грн.

Послуги повинні відповідати наступним характеристикам:

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета

 закупівлі - технічні вимоги до предмета закупівлі

 

ЗАГАЛЬНІ ОБ’ЄМИ

Вид послуг

Орієнтовні обсяги виконання робіт

1. Послуги із збирання, вивезення та захоронення вуличного змету, сміття з території доріг, тротуарів та місць їх стихійного утворення

 

Ручне (допускається механізоване) збирання, вивезення вуличного змету (збирання ґрунтових наносів, збирання та вивезення сміття з території доріг, вуличних урн, тротуарів, зібраного листя і покошеної трави з скверів і парків та місць їх несанкціонованого утворення з подальшим вивезенням на сміттєзвалище (чи утилізації)) та вивезення інших відходів з населених пунктів.

2164 м3

Загальна вартість:

 

 

РОЗПОДІЛ ПО ВИДАХ (в межах загальних об’ємів)

Вид послуг

Орієнтовні обсяги виконання робіт

1. Послуги із збирання, вивезення та захоронення вуличного змету, сміття з території доріг, тротуарів, парків, скверів та місць їх стихійного утворення.

 

    1. Ручне (допускається механізоване) збирання та вивезення вуличного змету (збирання ґрунтових наносів, збирання та вивезення сміття з території доріг, тротуарів міста, вуличних урн, зібраного опалого листя і покошеної трави з міських скверів і парку з подальшим захороненням та/або утилізації на сміттєзвалищі / полігоні ТПВ). (щоденно в робочі дні)

812 м3

    1. Механізоване (допускається ручне) збирання та вивезення твердих побутових відходів з місць їх стихійного утворення (в т.ч. кладовищ) на території населених пунктів громади, з подальшим захороненням та/або утилізації на сміттєзвалищі/полігоні ТПВ. (згідно потреби Замовника)

1352 м3

Загальна (очікувана) вартість:

838 496,65 грн.

В т.ч. Тариф на захоронення 1 м.куб. ТПВ

Рішення сесії Турківської міської ради Самбірського району Львівської області №594 від 24.06.2021р.

https://turka-mrada.gov.ua/docs/820584/

56,40 грн.

 

В процесі фактичного надання послуг у 2022р. можливе коригування фактичних об’ємів в межах загальної послуги без зміни загальної вартості Договору.

 

Вимоги щодо надання послуг:

1.* Послуги надаються в межах населених пунктів Турківської міської територіальної громади (комунальні дороги м. Турка, с. Вовче, с. Завадівка, с. Лосинець, с. Мельничне, с. Ільник, с. Закіпці, с. Радич, с. Ліктів, с. Ісаї, с. Лімна, с. Бережок, с. Жукотин, с. Дністрик-Дубовий, с. Присліп, с. Розлуч, с. Хащів, с. Лопушанка, с. Шум’яч, с. Явора, с. Мала Волосянка, с. Стоділка, с. Ясениця, с. Ясенка-Стецьова, с. Кіндратів).

2. Розрахункові відстані від м.Турка до населених громади:

Нас. Пункт

Відстань

Нас. Пункт

Відстань

Нас. Пункт

Відстань

Завадівка

4,7

Ільник

11,5

Бережок

18,7

Мельничне

8,3

Ісаї

15,4

Дністрик-Дубовий

19,9

Лосинець

9,9

Розлуч

18

Ясінка-Стецьова

25,1

Явора

6,7

Ясениця

21

Кінтратів

24,1

Присліп

6,8

Радич

14,7

Хащів

25,1

Шум'яч

7,5

Лімна

21,2

Лопушанка

27,2

Стоділка

10,5

Вовче

11,9

Ліктів

12,9

Закіпці

9,7

Жукотин

16,8

Мала Волосянка

14,5

 

3. Виконавець повинен забезпечити дотримання персоналом правил техніки безпеки, охорони праці, правил пожежної безпеки, правил дорожнього руху, технічних норм, стандартів, правил електробезпеки, санітарно-гігієнічних вимог та інших вимог згідно діючого законодавства. Вся задіяна техніка має бути укомплектована проблисковими маяками, та відповідними дорожніми знаками.

Техніка має бути застрахована та зареєстрована відповідно до діючого законодавства.

Всі ризики пов’язані із безпекою руху та можливими ускладненнями при виникненні ДТП несе Виконавець.

4. Надавач послуг повинен забезпечити:

наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації;

- чітке дотримання режимів і графіків збирання, вивезення та захоронення вуличного змету, сміття погоджених з міською радою;

- забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається;

- дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Заправка, технічне обслуговування, ремонт техніки, заробітна плата водіїв та вантажників, забезпечується Виконавцем, вартість чого врахована в пропозиції електронних торгів.

Кількість відпрацьованих годин фіксується згідно подорожніх листів та/або товарно-транспортних накладних.

5. Учасник в складі своєї пропозиції повинен надати наступні підтверджуючі документи - паспорт полігону ТПВ, щодо наявності потужності видалення і утилізації ТПВ, або наявність дозволу на розміщення відходів на звалищний полігон, або договір на прийом ТПВ.

6. Приймання послуг за кількістю і якістю здійснюється представником Замовника згідно акту прийняття-передачі виконаних послуг (робіт) та/або інших документів підтверджуючих об’єми та обсяги наданих послуг.

7. Оплата послуг здійснюється згідно наданих Замовником актів прийняття-передачі виконаних послуг (робіт) та/або інших документів підтверджуючих об’єми, обсяги, вид, місце та час надання послуг.

Ціна тендерної пропозиції учасника повинна бути розрахована відповідно до чинних нормативних документів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень