Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Всеукраїнський конкурс малюнків "Кольори нашої Перемоги"

Дата: 25.01.2023 16:40
Кількість переглядів: 120

Фото без описуЗ метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, з надією і вірою у перемогу України Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді оголошує проведення Національного конкурсу малюнків «Кольори нашої Перемоги» (далі – Конкурс).

До участі у Конкурсі запрошуються здобувачі освіти областей та м. Києва. Умови проведення Конкурсу додаються. Захід відбудеться у два етапи: регіональний з 24 січня по 6 лютого 2023 року, всеукраїнський з 7 по 13 лютого 2023 року. Конкурс проводиться у двох вікових групах: молодша – діти віком від 7 до 11 років, старша – діти віком від 12 до 16 років.

Участь у Конкурсі базується на принципі добровільності. Для участі у всеукраїнському етапі до 6 лютого 2023 року від регіону направляються 10 найкращих робіт (по 5 з кожної вікової групи) – переможців обласного етапу. Малюнки та заявка на участь (додаток 2) направляються у електронному вигляді на електронну адресу center.patriotua@gmail.com з темою «Конкурс малюнків». Оригінали малюнків надсилаються за адресою: Київ-135, а/с 190 або у відділення № 50 «Нової пошти» у м. Києві. Додаткова інформація за телефоном: 0990544850 - Альфія Кононова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень