A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Сьогодні, 16 лютого, український народ відзначає День Єднання

Дата: 16.02.2023 14:19
Кількість переглядів: 130

Фото без опису16 лютого український народ відзначає День Єднання. Свято, яке покликане зміцнити стійкість українського народу в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

Перед нашою державою постали серйозні виклики, які вимагають від українського народу й кожного з нас відповідальності, впевненості та конкретних дій, а головне – єдності.

У цей складний час українські воїни до останнього подиху захищають від ворога рідну землю. Сильний український народ проявляє свої найкращі якості – згуртованість та волю до перемоги. Адже Україна у нас одна і ми зробимо все, щоб вона була вільною і мирною!

Віримо у Збройні Сили України, єдність, непереможний козацький дух та продовжуємо разом захищати наше майбутнє.

Нагадаємо, День єднання вперше був запроваджений в Україні у 2022 році відповідно до указу президента Володимира Зеленського на тлі ескалації напруги на російсько-українському кордоні. В Указі зазначено, що цей День оголосили для посилення консолідації українців, зміцнення їхньої стійкості на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень