A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 40-го чергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Дата: 14.02.2023 17:09
Кількість переглядів: 168

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 23.02.2023 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 40-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про обрання лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 39-ї сесії 8 скликання

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ (2/3 голосів)

безоплатна передача в приватну власність

(перебували у користуванні громадян)

  1. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сенюзі Т.О.
  2. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кузьмин І.А.
  3. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сович О.І.
  4. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кузьмину Д.С.
  5. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бриндак О.В.
  6. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Слинявчук С.М.
  7. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Куриляку І.І.
  8. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Скалич Н.В.
  9. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Цебаку М.М.
  10. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Павлику М.Я.
  11. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дзюдзь О.В.
  12. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Боцко І.В.

ІНШІ ПИТАННЯ:

  1. Про звернення депутатів Турківської міської ради 8 скликання до Президента України та Кабінету Міністрів України, щодо скасування доплат для військовослужбовців

ПИТАННЯ ЩО ПРОПОНУЄТЬСЯ ДОБАВИТИ З ГОЛОСУ:

  1. Про затвердження вартості квитків для відвідування експозицій, виставок та екскурсій в Турківському народному музею «Бойківщина».
  2. Про розгляд Заяви-прохання міського голови Ярослава Паращича (рей.№102-02.37 від 13.02.2023), щодо відмови від здійснення нарахування та виплати йому премії прийнятого відповідно до рішення №1933 від 01.12.2022 року.
  3. Про встановлення батьківської плати за харчування дітей в закладах освіти Турківської міської ради на 2023 рік.
  4. Про затвердження звіту виконання Фінансового плану КНП «Турківський центр первинної медико – санітарної допомоги» за 2022 рік.
  5. Про затвердження актів –прийому передачі майна.
  6. Про затвердження Програм.
  7. Про внесення змін до показників бюджету Турківської міської територіальної громади на 2023 рік 13585000000.
  8. Про затвердження Положення про радника міського голови.
  9. Про встановлення надбавки за вислугу років Турківському міському голові Паращичу Я.Я.
  10. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди нежитлових приміщень (№19,21,22) загальною площею 101,9 м2 в м. Турка, площа  Ринок, 26.
  11. Про затвердження Порядку надання орендарю згоди орендодавця комунального майна на здійснення невід'ємних поліпшень орендованого комунального майна.
  12. Про розгляд звернення Приватного нотаріуса Самбірського районного нотаріального округу Федаша Миколи Михайловича від 10.01.2023 №06/01-16, щодо затвердження Довідки про вартість виконаних будівельних робіт та  витрат та  Акту приймання виконаних будівельних робіт щодо здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна за адресою: Львівська область, Самбірський район, місто Турка, вулиця Січових Стрільців, будинок 23а (приміщення №№1-11)

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ (1/2 голосів)

  1. Про розгляд заяви Сайкуна М.Я.
  2. Про передачу земельних ділянок у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ АТ «Державний ощадний банк України»
  3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  будівель закладів освіти кадастровий номер 4625510100:01:013:0116 по вул.Д.Галицького,2
  4. Турківській автомобільній школі товариства сприяння обороні України
  5. Про зміну цільового використання земельної ділянки кадастровий номер 4625586900:01:004:0058 для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Розлуч Надич М.Ф.
  6. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для будівництва індивідуального гаража кадастровий номер 4625582900:01:007:0093 на категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Миньо М.І.
  7. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625583200:01:004:0017 в довгострокову оренду терміном на 49-ть років для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій ТзОВ «Юкрейн Тауер Компані»
  8. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625587000:01:005:0026 в довгострокову оренду терміном на 49-ть років для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій ТзОВ «Юкрейн Тауер Компані»
  9. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Копитчак Л.М.
  10. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради  Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Бліхар Г.М.
  11. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Гупало Еміліана-Наталія Михайлівна
  12. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Костишаку М.М.
  13. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Борис Г.С.
  14. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Поточняк Г.І.
  15. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Роздольській Г.І.
  16. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Библик В.В.
  17. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ільницькій І.І.

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ

БРОШУРА

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень