A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Звернення міського голови Ярослава Паращича з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2023 11:28
Кількість переглядів: 81

Фото без опису20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні. Цього дня ми віддаємо шану, всім тим, хто загинув заради європейського майбутнього нашої країни, хто боровся заради справедливості й законності в Україні.

Дев’ять років тому сотні тисяч українців стояли на смерть на Майдані в ім’я правди й свободи, захищали демократичні цінності та європейські ідеали всіх українців, виборювали щасливе майбутнє всьому українському народові.

Найжахливіші дні в новітній історії нашої незалежної держави українці пережили на Майдані 18-21 лютого 2014 року коли почався масовий розстріл учасників Революції Гідності.

В ті дні загинуло близько 84 людей. Розстріл демонстрантів відбувався в мирний час в демократичній країні. Ці події сколихнули світ, ці дні змінили українців!

Вся країна змінилась, кожен українець замислився над власною причетністю до долі країни. Кожен з нас зрозумів, що побудувати щасливе майбутнє ми здатні лише разом! 

Шануймо пам’ять всіх героїв, які віддали життя заради нового європейського майбутнього та в ім’я незалежності нашої країни!

Вічна пам’ять героям, щира вдячність та низький уклін їхнім рідним й близьким!

Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень