A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Зустріч працівників Турківської міської ради із представниками громадської спілки «Агенція регіонального економічного розвитку Бойківщини»

Дата: 07.03.2023 14:33
Кількість переглядів: 149

Фото без описуСьогодні, 7 березня, в сесійній залі міської ради за участі міського голови Ярослава Паращича, секретаря міської ради Олександра Гвоздінського, першого заступника міського голови Олега Гришканича відбулася зустріч працівників Турківської міської ради із представниками громадської спілки «Агенція регіонального економічного розвитку Бойківщини» з міста Долина Івано-Франківської області, задля спільної реалізації Програми «Редизайн екосистеми підприємництва у субрегіоні громад етнічної Бойківщини в умовах невизначеності».

На зустріч із громадською спілкою були запрошені приватні громадські активісти, старости та працівники структурних підрозділів міської ради.

Міський голова Ярослав Паращич привітав усіх присутніх, коротко ознайомив з досягненнями у громаді, поділився досвідом та планами на майбутнє.

Делегація громадської спілки у свою чергу презентувала діяльність Агенції регіонального економічного розвитку Бойківщини, поділилися своїми напрацюваннями за період 2020-2022 років, ознайомии присутніх з можливостями та перевагами участі у Програмі «Редизайн екосистеми підприємництва у субрегіоні громад етнічної Бойківщини в умовах невизначеності».

Презентація відбулася у формі інформаційної сесії, тому запрошені гості мали можливість задати питання, які їх цікавили та отримати на них відповідь.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень