Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний молодіжний центр» спільно з Управлінням молоді та спорту оголосили конкурс «Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області»

Дата: 08.03.2023 09:46
Кількість переглядів: 135

Фото без описуКомунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний молодіжний центр» спільно з Управлінням молоді та спорту оголосили конкурс «Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області». Для участі в конкурсі представники молодіжного центру у паперовому та електронному вигляді подають:

- правовстановлюючі документи;

- зареєстровані молодіжні центри, а представники інших центрів, котрі ще не зареєстровані юридично;

- гарантійний лист від голови територіальної громади про створення Комунального закладу «Молодіжний центр» (з умовою надати до Гарантійного листа у період до останнього дня прийому документів копію Рішення сесії депутатів місцевої ради про створення в громаді молодіжного центру комунальної форми власності, завірену відповідним чином);

- розроблений проєкт центру з вказаною адресою, технічним планом приміщення та фотографіями його актуального стану;

- план діяльності центру на поточний рік;

- стратегію, у якій прописані основні цілі, цінності, напрями діяльності центру.

Крім зазначених документів, представники МЦ можуть додатково подавати мотиваційний лист, резюме членів своєї команди, меморандуми про співпрацю з іншими молодіжними організаціями, державними установами чи міжнародними організаціями. Максимально можливий обсяг фінансування одного молодіжного центру становить понад 400 тис. грн. Ця сума коштів буде використана на ремонт молодіжного центру, його облаштування, шляхом закупівлі необхідного інвентарю та техніки, а також для проведення заходів. 

Пропозиції приймаються з 28 лютого 2023 року до 21 травня 2023 року (включно) щоденно, крім суботи та неділі, з 9:00 до 18:00 год. за адресою: м. Львів, вул. Володимира Винниченка 12 (другий поверх).

Всі деталі ви можете дізнатись на сайті Львівського обласного молодіжного центру: https://griml.com/tLRnp Якщо у вас виникнуть питання щодо участі в конкурсі – ви можете зателефонувати за номером телефону 097 99 49 296 (Олександр), або писати на e-mail: lomc2001@gmail.com .     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень