Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Актуальні питання податкового законодавства системно роз’яснюють платникам у Турківській ДПІ

Дата: 08.03.2023 10:01
Кількість переглядів: 80

Фото без опису    В Турківській ДПІ тривають робочі зустрічі з платниками податків. Під час таких зустрічей начальниця ДПІ Марія Павлович акцентує, що подавати декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік та сплачувати відповідні податки і збори – конституційний обов’язок громадян та їх особиста підтримка держави, її фінансової безпеки та обороноздатності, адже така декларація громадянами, які отримали у 2022 році доходи, з яких не сплачено податок на доходи фізичних осіб. Декларацію про доходи за минулий рік громадяни зобов’язані заповнити і подати до 1 травня 2023 року.

«Для зручності платників та спрощення процедури декларування доходів громадянами, на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи». За допомогою цього сервісу можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді з копіями первинних документів, зокрема, для використання права на податкову знижку», - зазначила Марія Павлович.

Очільниця ДПІ надала практичну допомогу для відвідувачів Турківської ЦОП щодо користування електронним кабінетом, а також довела вимоги порядку заповнення реквiзиту «Призначення платежу» розрахункових документiв на переказ у разi сплати   податкiв, зборiв, платежiв на бюджетнi рахунки, а також єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соцiальне страхування на небюджетнi рахунки.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень